Evenimente

Cum sa aveti o petrecere de botez cat mai ieftina?

Oferta botez Bucuresti

Acest lucru nu va fi pentru oricine, ci pentru unii dintre voi, din motive religioase, spirituale, sentimentale sau traditionale (sau chiar din cauza presiunii familiei). Fiecare isi doreste sa organizeze si sa gazduiasca botezul copilului ca fiind una dintre acele zile speciale pentru copilul dumneavoastra. Carti intregi pot fi scrise pe subiect si astfel de evenimente pot fi la fel de simple sau din cele mai sofisticate, insa alegerea va apartine intotdeauna. Iata cateva idei care sa va marcheze intr-un mod placut petrecerea de botez, in stil si sa gasiti o oferta botez Bucuresti cat mai buna:

Cum puteti avea o petrecere de botez cat mai ieftina?

1. Decideti ce doriti

Cand incepeti sa cautati oferte botez Bucuresti, primul lucru care trebuie sa va ganditi este ceea ce doriti. Zilele botezului si numelui sunt foarte importante si sunt despre primirea copilului in lume. Faceti asa cum vreti dvs. si partenerul, acesta este copilul dvs. si sansa dvs. de a-ti face acest lucru. Nu este vorba despre bani, despre distractie, despre familie si despre prieteni, ci mai ales, despre faptul ca bebelusul dvs. este binevenit.

 2. Invitatia

O invitatie poate fi un e-mail scris, cu o fotografie curenta atasata. Ar putea fi o carte postala cu un pic de roz si albastru pe care este scris numele copilului cu detalii pe spate.

 3. Locul petrecerii

Daca doriti sa primiti cea mai buna oferta de botez din Bucuresti, este important sa va ganditi din timp la acest eveniment. Acest  lucru va ajuta sa gasiti o locatie asa cum va doriti, tinand cont ca daca vreti sa organizati botezul in perioada de varf, riscati sa nu mai gasiti locuri. 

 4. Alimente

Daca doriti un botez in care sa nu cheltuiti mult, gasiti oferta botez de catering care poate fi  perfect acceptabil si poate fi minunat, deoarece este tam-tam minim pentru toata lumea si concentrarea ramane mai degraba pe copii si semnificatia speciala a zilei nu este pierduta pentru dvs. in valul de pregatiri.

5. Gasiti haine bune pentru botezul dvs. la reduceri

O ceremonie de botez cere ceva special si este atat de important sa nu cheltuiti o avere pe un lucru complet nepractic, alb care nu va mai fi purtat niciodata. Daca nu aveti timpul necesar sa umblati prin magazine, pe site-urile online se vand tone de rochii de botez si accesorii. Amintiti-va ca este un costum sau o rochie de doar cateva ore 

6. Cadouri pentru copil

Ca intotdeauna cand vine vorba de cadourile pentru copilul dvs., daca vi se cere parerea, cea mai buna alegere este sa vorbiti despre ceea ce va doriti pentru copil. Este posibil sa aveti nevoie de un costum nou pentru copilul dvs. sau un carusel sau puteti dori ceva specific, cum ar fi o biblioteca sau un set de perii. Doar spuneti. Daca oamenii nu va intreaba, dar ii cunoasteti cu adevarat foarte bine si stiti ca va vor cumpara, ati putea sugera intotdeauna ceva, dar nu presupuneti. 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top