Evenimente

Cum alegem restaurantul de nunta?

Avand in vedere ca, pe perioada verii, cererea depaseste oferta in ceea ce priveste organizarea nuntilor,  ne-am gandit sa sarim in ajutorul viitorilor miri care incep pregatirile pentru cel mai frumos eveniment din viata lor!

Primul pas in organizarea unei nunti este stabilirea datei. De multe ori, alegerea unei date este cea mai dificila etapa, dat fiind faptul ca multe restaurante nu sunt disponibile in perioada dorita.

Tocmai de aceea, este recomandat sa faceti din timp o cercetare amanuntita asupra restaurantelor care va pot satisfice criterile.

De cele mai multe ori, ideal este sa aveti o discutie cu cei de la restaurant cu un an inaintea evenimentului, pentru a va asigura ca aveti parte atat de restaurantul visat, cat si de ziua dorita. Nunta este un eveniment important si, desi stim ca nu ai nevoie de foarte multe ca sa fii fericit, un astfel de eveniment trebuie organizat in detaliu!

Tocmai de aceea, iti venim in ajutor cu aspectele pe care trebuie sa le iei in considerarea in alegerea unui restaurant nunta Bucuresti. 

Criterii in Alegerea Restaurantului Ideal

Pentru ca, in capitala, atat cererea, cat si oferta sunt mai mari, dificultatea alegerii unui restaurant nunta Bucuresti este mai ridicata.

Poate te intrebi “care este definitia restaurantului ideal?”. Ei bine, aceasta difera in functie de gusturile, experientele si, mai ales, imaginea nuntii perfecte pe care le dezvolta fiecare. Totusi, sunt cateva criterii pe care trebuie sa le iei in calcul in cautarea ta pentru restaurant nunta Bucuresti.

In functie de numarul de invitati, restaurantul trebuie sa va ofere un spatiu cat mai mare, care sa permita invitatiolor sa se distreze! Totodata, evitati pe cat posibil salile de evenimente in forma de L si T sau constructiile cu separeuri si coloane, care ar pune in dificultate comunicarea dintre invitati. De asemenea, la nivel estetic este important sa aveti in vedere culoareasi si stilul salii. Nu uitati ca eleganta inseamna simplitate si ca supraincarcarea locatiei poate da un aspect de kitsch.

In alegerea unui restaurant nunta Bucuresti, asigura-te ca ringul de dans este situat central, astfel incat intreaga audienta sa poata participa la desfasurarea evenimentelor.

Un alt detaliu important este reprezentat de materialul din care este confectionat ringul de dans. Mocheta poate reprezenta un impediment pentru doamnele care aleg sa poarta tocuri inalte si se poate dovedi extrem de incomoda. In acest sens, parchetul este varianta ideala.

De asemenea, masa mirilor trebuie pozitionata in asa fel incat sa fie vizibila din orice colt al salii. In ceea ce prieste mesele invitatilor, este ideal ca acestea sa fie rotunde deoarece faciliteaza comunicarea si sunt incapatoare pentru 8-10 invitati.

Daca evenimentul va avea loc vara, un restaurant nunta Bucuresti de luat in calcul trebuie sa va ofere aer conditionat care sa faca fata numarului de personae si arhitecturii locatiei. 

Alegerea Meniului

Desi, in ultima perioada, clasicul meniu de nunta a fost inlocuit de variante mai mult sau mai putin exotice ce reinterpreteaza preparatele traditionale, nunta fara sarmale nu am prea intalnit!

In functie de preferinte, suntem siguri ca un restaurant nunta Bucuresti bine ales iti va oferi meniuri variate si produse de calitate, asa ca vei avea de unde alege!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top