tractoare iasi
Stiri

Cum ajuta un site pentru o afacere aprobata in programul START-UP NATION

webhosting
A fost toata nebunia asta cu programul Start-Up Nation si multi nu au inteles cateva chestii dincolo de faptul ca se dau niste bani cu care sa se porneasca niste afaceri, asta a fost metoda statului de a incuraja tinerii antreprenori ce au idei de afaceri dar nu au resursele financiare necesare, ce unii nu inteleg este faptul ca nu este suficient doar banii sa ii ai ci si alte chestii care vor ajuta pe termen lung la a avea o afacere sanatoasa.

Din pacate nu este suficienta ideea de afacere ci si posibilitatea de a investi dincolo de business, de a investi intr-o proprie infrastructura si anume una virtuala. In marea majoritatii timpului este nevoie de un web site ce reprezinta cartea de vizita a activitatii companiei respective, ce nu inteleg multi este ca un site nu este neaparat un generator de clienti ci este oglinda afacerii, ustensila prin care posibili clienti sau parteneri pot afla de voi si de ceea ce faceti voi.

De cand cu Facebook.com, multi antreprenori nu-si doresc si un site, considera ca o pagina pe o retea de socializare poate face minuni, adaugarea la prieteni cat se poate de multe persoane, postari cat mai dese si asteapta sa faca vanzari. Lucru care este extrem de gresit din toate punctele de vedere, constructia se face pe termen lung si se face prin promovare site google sau in cazul in care se aplica la programul initiat de stat, site start up nation iar cei de la bavali.ro au pregatit tot felul de promotii si pachete cu plata la 60 de zile astfel ca portalul vostru web sa fie in partea de sus a rezultatelor de pe Google.com in functie de cautarile facute de utilizatori.

Dupa cum am spus mai sus, un site nu inseamna neaparat clienti, poate insemna colaboratori la modul de noi furnizori, poate reprezenta si o unealta pentru cei de la resurse umane si asta pentru ca este foarte simplu sa vezi domeniul de activitate a companiei, modul de lucru, angajatii lunii si asa mai departe. Tot site-ul poate fi folosit si pentru adresele de email sa fie personalizate dupa numele companiei.

Cei de la bavali.ro au lansat trei pachete speciale pentru antreprenorii care au aplicat programului start up nation si in mare diferentele sunt destul de micute, totul depinde dupa cum am mai tot spus de domeniul de activitate al afacerii. De exemplu, cel mai mic pachet al lor include urmatoarele specificatii: Web Site cu design personalizat, logo personalizat, website responsive, formular de contact, 5 conturi de email personalizate, posibilitatea de a implementa chat online, content marketing, realizarea de maxim 10 pagini in site, optimizare pe cele 10 pagini ale site-ului, platforma de administrare si aici probabil este vorba de cpanel pe domeniu si interfata grafica pe platforma de wordpress sau in functie de ce discutati cu ei, suport de achizitie de domeniu daca tot am spus de cpanel, gazduire 12 luni, dupa care se merge pe plata lunara, instalare certificat SSL, o garantie de 6 luni care probabil este defapt o mentenanta mai degraba si suport tehnic non stop, adica la orice ora din zi. La pachetele mai scumpe aveti alte beneficii in plus chiar si pentru cei care aleg sa faca un magazin online si multe altele.

Pentru mai multe detalii, intrati pe site-ul lor si acolo gasiti un formular de contact extrem de simplu de folosit, completati acolo toate datele si in cateva zile o sa va contacteze cineva de la ei pentru mai multe detalii. Tot la ei mai gasiti si alte servicii ce ar putea sa va fie utile si anume: SEO (Search Engine Optimization), realizare video si publicatii in media.

Au fost si cazuri statul a oferit astfel de ajutoare, cat si Uniunea Europeana si banii au fost folositi in scopuri personale, iar in top se afla casele de vacanta si numite pensiuni si masini scumpe si cam acolo s-au dus tot banii stransi de diverse organizatii si oferite pentru unele scopuri care ar fi putut conta extrem de mult nu doar financiar cat si social prin oferirea a mai multor locuri de munca, beneficii si asa mai departe.

Trebuie realizat ca in ziua de astazi prezenta pe online este una obligatorie si asta indiferent de natura afacerii dumneavoastra, lumea trebuie sa va gaseasca de oriunde si asta pentru ca nu se stie niciodata de clienti noi puteti avea sau colaboratori, orice site este o carte de vizita a activitatii dumneavoastra.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top