Publicitate

Ce probleme poti avea in timp la un laptop

laptop123In ziua de astazi mai toti utilizatorii de internet, indiferent de nivelul lor de cunostinte in ale IT-ului folosesc cel putin un laptop si asta datorita faptului ca este portabil.
Alegerea unui laptop nu trebuie sa fie foarte grea, desi multi il aleg dupa aspect, moda acum este ca el sa fie de culoare alba, trebuie tinut cont de performante si asta pentru al putea tine pe o perioada cat mai lunga, mai ales daca va intereseaza si jocurile.
Cele mai importante dar si populare branduri de laptopuri sunt Acer, Toshiba, HP (Hewlett-Packard), Dell, Apple, Asus, Compaq, Fujitsu, Lenovo (fostul IBM), Panasonic, Samsung, Sony si multi altii.

Inainte de a va alege o configuratie trebuie sa tineti cont de modul in care doriti sa utilizati laptopul: jocuri, aplicatii, grafica, doar pentru internet etc.
Cel mai dificil este atunci cand esti si pasionat de jocuri pentru ca ai nevoie de un laptop cu resurse performante. Trebuie sa tii cont de procesor, tipul acestuia, placa video care trebuie sa nu fie incorporata si memoria RAM.
Toate bune si frumoase, daca te-ai incadrat in buget inseamna ca ai ales varianta cea mai buna pentru necesitatile tale. Odata cu achizitionarea unui laptop se intampla ca pe parcursul utilizarii lui sa intampinati probleme, iar cele mai des intalnire probleme sunt:

baterie laptop: aceasta dupa o indelungata utilizare se uzeaza si nu va mai tine ca la inceput, din acest motiv este recomandat ca folosirea bateriei sa fie facuta corect si anume, cand laptopul este alimentat la priza, sa i se scoata bateria sau dupa o neutilizare mai lunga sa-i fie deconectata bateria.

display laptop: de cele mai multe ori din cauza clapei ce este inchisa si deschisa in nenumarate randuri, displayul va face figuri pe langa clasicii pixeli morti u care se confrunta toata lumea, multi dintre utilizatorii inraiti de laptopuri vor observa probleme legate de luminozitate.

incarcator laptop: acesta se uzeaza de cele mai multe ori din cauza portabilitatii, iar semnele de oboseala ar fi de cele mai multe ori faptul ca acesta va indica ca incarca, iar dupa cateva minute acesta nu va mai incarca, sau daca folositi un incarcator diferit de cel original primit in cutia laptopului, problema mare este diferenta de amperaj si implicit putere care au un efect negativ asupra laptopului.

Aceste probleme se pot rezolva prin garantie daca aveti sau puteti apela la un service sau magazin ce se ocupa de comercializarea de componente de laptopuri si aici va recomandam cu mare drag www.doctor-laptop.ro care ofera chiar si servicii de buna calitate.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. denis

    August 5, 2011 at 12:12 am

    scuze dar unde gasesc in iasi acest doctor laptop?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top