concept trei iasi
Stiri

Piese de schimb pentru laptop

Multi dintre voi folositi laptopurile atat pentru timp liber cat si la serviciu, in schimb preturile pentru piesele de schimb nu sunt chiar foarte accesibile. Cam pe toate magazinele online, laptopurile middle s-au ieftin foarte tare, la modul ca daca aveti 800-900 RON cu siguranta gasiti ceva bun in magazine care sa fie noi si cu garantie. Sistemele dual core s-au ieftinit iar pentru a le folosi la facultate sau pentru office si social media sunt mai mult decat suficiente. Preturile au scazut mult datorita popularitatii tabletelor care au prins foarte mult atat la tineri cat si la persoanele mai inaintate in varsta.

Pentru cei care folosesc laptopurile la serviciu, majoritatea problemelor apar la doua chestii, primul ar fi la baterie laptop, de cele mai multe ori dupa primul an de folosinta bateria cedeaza, ba chiar si producatorii numesc acum bateriile ca fiind consumabile si se pot schimba fara probleme dar la preturi diverse. De cele mai multe ori la magazinele mari au preturi marisoare, dar cand este nevoie de ele nu prea avem ce sa facem.

O alta problema se gaseste la incarcator laptop, mai ales cand aveti animale prin casa sau cand transportati laptopul foarte des. Au o durata de viata mai mare decat bateriile, asta este adevarat dar si acestea cand se strica nu e tocmai de bine, pentru ca pe piata se gasesc foarte multe incarcatoare dar trebuie sa aveti grija la mai multe aspecte.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top