Stiri

Cum să îți faci pereții să iasă în evidență în locuința ta? Top 4 sfaturi de avut în vedere

Atunci când stai la casa ta ai o mulțime de opțiuni când vine vorba de decorarea pereților și de amenajarea locuinței în cel mai bun.  Există extrem de multe variante pentru care poți opta, de la tapet sau chiar la vopsele speciale și poți obține un aspect nou prin schimbarea aspectului interior al amenajării casei. Dacă vrei să știi mai multe, citește acest articol în continuare și vezi care sunt sfaturile noastre.

Top 4 sfaturi de avut în vedere

  1. Alege un tapet cu un model unic

Un tapet este o alegere bună atunci când nu vrei să depui așa de mult efort. Acesta face ca încăperea să pară mai interesantă și mai vibrantă. Este important să alegi un model care să se potrivească cu restul casei și cu decorul acesteia, astfel încât să poți crea o uniformitate în toate zonele casei, inclusiv între pereți și podele.

Dacă ești în căutarea unui model mai subtil, alege unul foarte simplu și cu culori neutre. Acest lucru va ajuta la echilibrarea tuturor celorlalte elemente din cameră și o va face să arate mai mult elegantă decât aglomerată. Dar dacă vrei ceva care să iasă în evidență, alege unul care să reprezinte un model anume.

  1. Tencuială decorativă este un must-have

Tencuiala decorativă este o modalitate excelentă de a adăuga interes vizual unei încăperi. Un astfel de material poate fi folosit atât pe pereți, pe tavane, cât și pe podele! Cu toate acestea, pentru un rezultat optim și care să te mulțumească în totalitate, este nevoie să alegi materiale calitative. De aceea, poți alege o tencuială decorativă minerală de la Novacolor România – aici poți găsi astfel de materiale, versatile și care se potrivesc în fiecare casă. Acum este momentul să alegi ceva de bun gust și să îți creezi locuința visurilor tale!

Tencuiala decorativă poate fi o modalitate distractivă de a adăuga textură și culoare oricărui spațiu. Este deosebit de util pentru oricine caută o alternativă la tapet sau vopsea, deoarece are mai mult interes vizual decât oricare dintre aceste opțiuni.

  1. Folosește panouri verticale din lemn

Panoul din lemn este o modalitate excelentă de a adăuga textură și căldură în orice cameră. Acesta poate fi folosit pe pereți sau pe tavane, în funcție de preferințele tale. Dacă dorești ca lambriurile din lemn să pară mai naturale, poți căuta deja unele care să fie de un maro deschis sau poate unele cu niște culori neutre. Iar dacă nu găsești ce îți place, le poți vopsi tu cu un colorant pe bază de ulei. Rezultatul va fi un element unic și cu siguranță vei fi impresionat!

  1. Utilizează  vopsea cu efect de tablă cretă

Acest tip de vopsea oferă pereților un efect de tablă, pe care se poate scrie cu creta. Vopseaua aceasta este o modalitate ușoară de a crea un spațiu distractiv și interactiv, atât pentru tine, cât și pentru copiii tăi. Poate fi folosită în orice încăpere a casei, dar este deosebit de bună în special pentru zonele de joacă, cum ar fi băile, dulapurile și camerele copiilor. Acest tip de vopsea a devenit foarte populară în ultimii ani, deoarece există atât de multe moduri diferite în care o poți folosi.  

Nu trebuie să fii unul dintre acei oameni care au o casă simplă și plictisitoare. Îți poți face pereții să iasă în evidență cu aceste sfaturi! Așa că nu mai sta pe gânduri și creează ceva interesant în locuința ta.

Sursă foto: Novacolor-romania.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top