Diverse

Cum sa masori, sa comanzi si sa montezi singur blatul de bucatarie

Citind mini-cursul VINCA vei afla cat de simplu este sa masori, alegi, montezi, tratezi blatul de bucatarie din granit. Cu informatiile si sfaturile echipei VINCA vei putea economisi minim 1200 lei la final de proiect, deoarece vei putea realiza rapid masuratorile si montajul singur(a), nemaifiind nevoie sa platesti meseriasi pentru aceste etape si vei investi in cel mai rezistent material existent pe piata – granitul.

Daca vrei sa economisesti minim 1200 lei, descarca gratuit ghidul Vinca accesand http://blaturi-vinca.ro/wp/minicurs/
Ghidul pdf te invata cum sa realizezi pe o foaie de hartie sablonul blatului de bucatarie cu dimensiunile fiecarei laturi si cu decupajele pentru chiuveta si plita. Faci o poza schemei si ne-o trimiti prin e-mail, alaturi de culoarea dorita pentru blatul din granit, alegand din modelele disponibile pe site-ul https://www.vinca.ro/granit/blaturi

Primesti acasa blatul de bucatarie personalizat si il montezi rapid, folosind pentru etansare silicon.

Odata montat blatul, il intretii cu ajutorul tratamentului gratuit trimis de VINCA.

Mai mult decat atat, din granitul rezultat din decupajele necesare pentru blatul de bucatarie, VINCA iti trimite materialul sub forma de tocator sau suport.

Consultantii VINCA iti stau la dispozitie pe parcursul procesului cu consultanta gratuita.

La final, vei avea un blat de bucatarie care rezista de la 15 ani pana la 50 ani, la pretul unuia care te tine doar 5 ani.

Daca, din diferite motive, vrei sa se ocupe altcineva de aceste etape, afla ca VINCA lucreaza cu peste 100 de echipe de meseriasi din tara.

Fa o investitie inteligenta care ofera stabilitate familiei tale pe termen lung pentru ca, peste zeci de ani, veti depana amintiri in aceiasi bucatarie, atingand acelasi blat.

Despre VINCA
VINCA se numara printre cei mai mari importatori, distribuitori si prelucratori de piatra naturala, marmura si granit din Romania si nr. 1 din zona Moldovei! Prelucrarea si finisarea produselor si accesoriilor din piatra naturala, marmura, granit, ardezie sau travertin se realizeaza in cele doua depozite VINCA din Jud. Bacau si Neamt.
Cei 26 de ani de activitate VINCA se datoreaza pe de o parte produselor de inalta calitate, iar pe de alta parte experientei si profesionalismului echipei noastre.
De-a lungul celor 26 de ani de activitate, VINCA a dezvoltat un portofoliu amplu de lucrari, printre care se numara: placarea cu granit a noului terminal al Aeroportului International „George Enescu” din Bacau, placarea exterioara a Casei de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placarea a 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice din Bacau, placarea sediilor Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placarea anexei Hotel Caro Bacau, placarea interiorului Hotelului C&C Residence Bacau, realizarea de pardoseli, trepte interioare si exterioare pentru Restaurantul Noir Bacau.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top