Stiri

 “Cumpara Bitcoin cu Card Bancar in Romania” – Atat bitcoin si alte criptomonede

A cumpara Bitcoin cu Card Bancar in Romania, este aproape la fel cum ai cumpara atat Bitcoin si alte criptomonede prin Paypal, deoarece toate tranzactiile vor fi efectuate prin intermediul site-ului Paypal. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa intri pe TradeSilvania.ro. TradeSilvania este un schimb virtual global care a fost initial creat pentru a tranzactiona Second Life Lindens – moneda virtuala cunoscuta si sub denumirea de SLL. Se utilizeaza  TradeSilvania ca intermediar pentru a cumpara Bitcoin cu Card Bancar in Romania, deoarece nu poti face acest lucru in alta parte din cauza mai multor probleme. Dupa ce te conectezi la TradeSilvania, trebuie sa te inregistrezi. Exista o legatura in coltul din stanga sus care afiseaza “Nu te-ai inregistrat inca?”.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele tale personale. Dupa ce ai introdus toate informatiile, poti sa faci clic pe “Inregistrare”. Apoi, vei primi un e-mail de la TradeSilvania cu o parola temporara. Sfatul este de a schimba aceasta parola, din moment ce vei transfera bani prin acest site. De indata ce primesti acest e-mail, pur si simplu conecteaza-te la TradeSilvania cu login si parola. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci,  este sa depozitezi o anumita suma de bani in contul tau. Doar fa clic pe linkul din partea stanga “Depunere” si acceseaza sectiunea PayPal Express Checkout. Acolo poti depune cati bani doresti sa depui.

Retine ca exista o limita a sumei pe care o poti depune, dar aceasta suma va creste in timp (sumele exacte sunt indicate pe pagina principala TradeSilvania). Astfel, dupa ce ai introdus suma pe care doresti sa o depui, fa clic pe butonul “PayPal”. Veti fi transferat acum la pagina de plata PayPal. Daca ai un cont PayPal, te poti conecta si poti efectua o plata. Cu toate acestea, daca nu ai un astfel de cont, pentru a cumpara Bitcoin cu Card Bancar in Romania, poti sa faci clic pur si simplu pe contul “Nu ai un cont PayPal?” Link.  De indata ce accesezi acest link, vei fi transferat catre pagina de plata, unde vei introduce  pur si simplu detaliile cardului tau bancar, depunand astfel bani.

Dupa ce ai depus bani, soldul TradeSilvania in USD va fi afisat in partea stanga sus. Acum poti cumpara atat Bitcoin si alte criptomonede. Primul pas este sa cumperi SLL prin USD. Mergi la SLL/USD si specifica cati SLL doresti sa cumperi in functie de rata de conversie curenta. Daca ai finalizat corect toate etapele, vei vedea in curand cati SLL pot fi cumparati pentru USD. Cand ai cumparat SLL, soldul va fi afisat in partea stanga sus. Acum este momentul sa schimbi SLL-urile atat in Bitcoin, cat si in alte criptomonede.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top