Sport

Cupa Coca-Cola 2014, sustine-ti echipa si fii parte din bucuria fotbalului

10390916_646511788769911_520023949165209143_nSala Dinamo din Bucuresti gazduieste în acest weekend finala Cupei Coca-Cola, cea mai mare competitie de fotbal la nivel de liceu din Romania, aflata anul acesta la a treia editie. Patru echipe de fete si sase de baieti se vor lupta sâmbata si duminica pentru a deveni campioni în Cupa Coca-Cola. Intrarea la meciurile care se desfasoara la Sala Dinamo din Sos. Stefan cel Mare, Nr. 7-9, este libera pentru toti spectatorii.

Echipele de baieti din Iasi (Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi), Baia Mare (Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu), Tg. Mures (Colegiul Economic Transilvania), Bucuresti (Liceul Tehnic Mihai I, Liceul Tehnologic Nicolae Balcescu), Curtea de Arges (Liceul Tehnologic Ferdinand I) au ajuns în finala celei mai mari competitii nationale de fotbal la nivel de liceu si joaca sâmbata si duminica pentru sansa de a merge într-un cantonament special. Este vorba despre participarea la Tabara de vara din OLYMPIC SPORT TRAINING CENTER “GIULIO ONESTI” situata in Roma, Italia. Fiecare coechipier din echipele castigatoare ale locului I din cele doua competitii de fete si baieti va beneficia de premiu. Se vor acorda 22 premii (cite 11 pentru fiecare echipa, 10 jucatori + 1 antrenor). Tabara este programata sa inceapa cu una din zilele 18-20 iulie 2014, si va dura 3 (trei) nopti, 4 (patru) zile; cele doua echipe castigatoare isi vor dezvolta abilitatile sportive in OLYMPIC SPORT TRAINING CENTER “GIULIO ONESTI” alaturi de renumiti antrenori brazilieni.

Cupa Coca-Cola 2014, sustine-ti echipa si fii parte din bucuria fotbalului

Primele meciuri se joaca de-a lungul întregii zile de sâmbata începând cu ora 09.00, iar duminica au loc cele doua meciuri finale ale Cupei: de la ora 10:00 începe meciul decisiv între echipele de fete, iar la ora 12:00 cele doua echipe finaliste de baieti se vor lupta pentru a ajunge campioni în Cupa Coca-Cola.

Festivitatea de premiere a celor doua echipe câstigatoare, desemnate campioane nationale la fotbal în sala în Cupa Coca-Cola, are loc la ora 13:45.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top