Sport

Intrare libera pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou la meciul promovarii CSMS Iasi in prima liga de fotbal

Intrare libera pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou la meciul promovarii CSMS Iasi in prima liga de fotbalSuporterii vor avea acces gratuit la meciul de mieruri, 28 mai 2014, ora 18:00, din Copou, când CSMS Iași înfruntă FC Clinceni pentru a-și asigura matematic prezența în viitorul sezon al Ligii 1.
După un sezon lung și complicat, mai ales datorită noului sistem playoff/playout, CSMS Iași se află la doar un pas de revenira în elita fotbalului românesc.
Parcursul excelent din 2014, când a înregistrat 12 victorii, 2 egaluri și doar 1 înfrângere, i-a dus pe ieșeni la 90 de minute de atingerea obiectivului.

Adversarul de miercuri, FC Clinceni, se află la 6 puncte de CSMS Iași, cu 3 etape rămase de disputat, păstrând încă speranțe la promovare. Având în vedere rezultatele directe înregistrate până acum, un egal ar fi suficient pentru ca CSMS Iași să promoveze matematic în Liga 1.

Între buturile ieșene nu va sta “titularul” Caparco, accidentat în meciul de la Slobozia unde a suferit o ruptură fibrilară care îl va face să rateze finalul de sezon. În locul lui va intra ieșeanul Andrei Bălan care va trebui să “închidă” poarta în cele 3 etape rămase până la final.

În pauza meciului de miercuri, cei prezenți le vor putea întâlni pe fostele glorii ale Naționalei: Jean Vlădoiu și Miodrag Belodedici care, alături de fostul căpitan al Politehnicii, Cip Paraschiv, vor împărți mingi unor grupe de copii, mici fotbaliști, din județul Iași.

Intrare libera pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou la meciul promovarii CSMS Iasi in prima liga de fotbal

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top