Evenimente

Munca la inaltime

A fi alpinist utilitar nu este o meserie pentru toata lumea, deoarece trebuie sa ai rezistenta fizica, sa fii imun la frica de inaltimi si sa te poti coordona chiar si in situatii tensionate. O firma de alpinism utilitar Bucuresti poate fi chemata pentru a rezolva orice fel de servicii ce necesita munca la inaltime, iar firma betaalpin.com isi onoreaza clientii cu cele mai bune servicii.

Acestia ofera: alpinism utilitar, alpinism casnic si alpinism industrial. Fiecare tip de alpinism are specializari diferite la baza, care permit ducerea unei operatiuni la capat. Firma alpinism utilitar se ocupa cel mai des de mentenanta constructiilor, curatarea pomilor, Antene GSM, de emisie-receptie, instalatii paratrasnet, curatare elemente vitrate.

Iata care sunt principalele avantaje ale alpinismului utilitar:

Posibilitati nelimitate de acces

-Indiferent de locatie, inaltime, arhitectura cladirii, alpinistii utilitari sunt pregatiti sa lucreze in locuri greu accesibile, unde nu exista alte metode de acces.

Viteza de lucru

Alpinismul utilitar este o solutie practica, deoarece reduce considerabil durata de pregatire si executare a lucrarilor pentru ca nu necesita astfel de pregatiri. Astfel, operativitatea alpinistului utilitar este maxima, avand nevoie de putin timp pentru instalarea si dezinstalarea echipamentului.

Costuri scazute

Alpinismul utilitar implica preturi mai mici comparativ cu alte solutii alternative, bazate pe utilizarea schelelor, care sunt grele si costisitoare si care blocheaza temporar caile de acces.

Siguranta

Atunci cand este practicat corect, cu doua corzi garantate in mod independent (coarda de lucru – sustine greutatea lucratorului si coarda de siguranta – pentru urgenta), alpinismul utilitar este un mod de acces si lucru la standarde de siguranta mai inalte decat cele oferite de schelele traditionale din lemn sau metal, fixe sau mobile.

Tocmai de aceea, este foarte important ca alpinistul utilitar sa detina o diploma care sa ateste pregatirea in domeniu.

Avantajul folosirii metodelor de alpinism utilitar consta in faptul ca alpinistii utilitari pot ajunge in locuri greu accesibile, exista o gama vasta de lucrari ce pot fi efectuate prin intermediul acestuia, echipamentul folosit se instaleaza/dezinstaleaza in scurt timp si nu necesita spatiu liber in punctul de lucru, care este necesar in cazul in care se folosesc schele sau alt tip de aparate mecanice de ridicat;

Prin optarea pentru alpinism utilitar, operatorii pot ajunge in locatii dificile unde sa-si desfasoare activitatea, deseori cu impact minim asupra activitatilor care se desfasoara in apropiere, garantand un minimum de accidente, incidente si situatii periculoase, astfel incat exista un sistem sigur de lucru, fara ca proprietatea sau mediul sa fie in vreun fel afectate. Alpinismul utilitar poate fi folosit in lucrari precum: reparatii, montaje, inspectii structuri si elemente de structura, curatare ferestre si fatade de sticla, montaj si intretinere plase de protectie, consolidari maluri de pamant, montari ghirlande si decoratiuni luminoase, salvari animale, montari si demontari panouri publicitare, firme luminoase, bannere, montari antene, piloni, stalpi, inscriptionari, cladiri si structuri industrial, zugraveli, vopsiri si renovari fatade, inspectii foto si video in locuri greu accesibile, etc.

Afla despre alpinism utilitar pret pe site-ul betaalpin.com si descopera cele mai bune oferte despre acest serviciu!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top