Evenimente

Modificări fiscale majore în 2023 – Provocări și soluții

Centrul de afaceri Expert Mind organizează conferința cu tematica „Modificări fiscale majore în 2023 – Provocări și soluții”, un eveniment dedicat mediului de afaceri. Conferința va avea loc în data de 2 noiembrie 2023, începând cu ora 17.00, la Hotel Unirea Iași.

În fiecare an, mediul de afaceri din România se confruntă cu schimbări legislative care pot avea un impact semnificativ asupra modului în care funcționează întreprinderile. Cu fiecare modificare, antreprenorii sunt provocați să se adapteze rapid pentru a rămâne în conformitate cu noile reguli și să-și maximizeze potențialul de creștere.

Modificările legislative din România au un impact semnificativ asupra antreprenorilor și asupra afacerilor acestora. Astfel, în contextul ultimelor modificări din domeniul fiscal, dar și pentru a-i sprijini pe antreprenori să evite eventuale riscuri, să fie la curent cu schimbările legislative și să le implementeze corect în operațiunile lor, evenimentul „Modificări fiscale majore în 2023 – Provocări și soluții” vine în întâmpinarea sectorului de business.

Prin intermediul conferinței, Centrul de afaceri Expert Mind  își propune să ofere o analiză detaliată din partea specialiștilor centrului asupra schimbărilor legislative și fiscale adoptate de Guvern și, totodată, să aducă în prim-plan informații și explicații privind noile măsuri, dar și cum impactează acestea mediul de afaceri.

Modificările fiscale majore: impact & soluții

Printre modificările fiscale majore care vor fi abordate și analizate în cadrul evenimentului se numără următoarele: Impozitare nouă – adaptată pentru Microîntreprinderi, Entități plătitoare de impozit pe profit, Profesii liberale și Venituri din surse neidentificate, Impozit special privind bunuri imobile și mobile; Noile cote de TVA; Impactul tranzacțiilor în numerar; Modificări fiscale specifice domeniilor Horeca, IT, Construcții, Agricultură, Sector alimentar; Modificări legislative și sistemice în activitatea companiei (e-Sigiliu, e-Factura); Salariul minim pe economie; Beneficiile extra salariale.

Analiza detaliată a modificărilor fiscale majore, precum și soluțiile adaptate vor fi prezentate de către specialiștii Centrului de afaceri Expert Mind. Denisa Atasiei și Marinela Tihulcă, Consultanți Financiar-Contabili în cadrul Centrului vor aborda tematica Impactului modificărilor fiscale asupra mediului de business, iar Loredana Carp-Ursache, Manager Resurse Umane, va oferi detalii despre Impactul modificărilor fiscale asupra mediului de business și Soluții privind eficientizarea politicilor salariale. În cadrul conferinței, va fi prezent și Răzvan Gălățan, Director operațional Goodwill Consulting, partener al Centrului de afaceri Expert Mind, care va prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în 2023-2024.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierea se poate realiza accesând link-ul formularului aici, până cel târziu miercuri, 1 noiembrie 2023. Mai multe informații se regăsesc și în cadrul evenimentului dedicat în mediul online aici: https://fb.me/e/fTji5WRAC.

 

 

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top