Bazar

De ce ai nevoie de un sistem GPS in vehiculul tau?

GPS tracker este o tehnologie inovatoare, care este o necesitate de implementat in fiecare masina. Este capabil sa urmareasca pozitia vehiculului dvs. utilizand sistemul global de satelit. Sistemul este un dispozitiv mic care poate fi montat in unitatea GPS. Daca ati parcat vehiculul intr-un anumit loc din parcare, comunicati cu trackerul si gasiti drumul catre pozitia sa in cel mai scurt timp.

Importanta de a avea un GPS Tracker

Sistemul GPS functioneaza prin comunicarea cu satelitii globali care raspund inapoi cu coordonatele locatiei sale actuale. Foloseste informatii de pe harta satelitului pentru a informa despre locul curent al vehiculului. Proprietarii individuali vor beneficia cu siguranta de instalarea acestuia in vehiculul lor, deoarece ii ajuta sa isi monitorizeze eficient vehiculul. Instalarea trackerului va dura doar cateva minute. Detinerea acestuia va oferi o securitate imensa, deoarece stiti ca locatia vehiculului poate fi monitorizata in orice moment.

Furnizori de solutii complete de urmarire GPS

Aceasta tehnologie este, de asemenea, utila in special pentru servicii de inchiriere auto, servicii de autobuz, companii de logistica, companii sperietoare, deoarece acestea au o flota mare de vehicule de gestionat si au nevoie de un mijloc eficient pentru a le urmari. Tracker-ul poate fi utilizat pentru a monitoriza locatia oricarui vehicul din flota lor in orice moment. Poate fi conectat la o aplicatie din birou, prin care se poate vizualiza miscarea vehiculului pe drumuri. Trackerul este rezistent, compact si ajuta conducerea sa afle cum isi folosesc angajatii vehiculele.

GPS Tracker ieftin OBD II pentru masina

Un tracker GPS de inalta calitate va veni cu o baterie de mare capacitate si este rezistent la apa. Puteti comunica cu acesta prin aplicatii mobile sau desktop, SMS si apeluri telefonice. Cautati un  furnizor complet de solutii de urmarire GPS pentru a gasi unul care are cele mai recente functii si functionalitati pentru a va bucura de avantajele avansate ale utilizarii acestui dispozitiv.

Daca un vehicul este furat, sistemul poate fi utilizat pentru a urmari imediat locatia acestuia. Unele solutii de urmarire GPS vin cu functii avansate, cum ar fi alerta automata la cea mai apropiata statie de politici in caz de accident sau acces integrat la asistenta de urgenta. Companiile de inchirieri auto vor beneficia in mod deosebit prin aceasta, deoarece pasagerii vor avea incredere ca vehiculul in care calatoresc este monitorizat. Creste eficienta si siguranta operationala, ajuta la salvare in caz de urgenta si ofera date pentru logistica. De asemenea, companiile de asigurari percep mai putine prime pentru proprietarii care au instalat un GPS tracker in vehicul.

Pe scurt, acesta este motivul pentru care companiile folosesc GPS

  1. Cu o autentificare simpla, vedeti pozitiile reale ale vehiculelor dvs., unde au calatorit si daca au depasit limitele de viteza.
  2. Ati directionat cu usurinta cel mai apropiat vehicul catre locatia clientului dvs. (daca este necesar).
  3. Nu trebuie sa va apelati in mod constant soferii pentru a obtine o actualizare a starii locatiei lor.
  4. Soferii dvs. nu trebuie sa raspunda la telefoane atunci cand conduceti.
  5. Economisiti benzina, deoarece vehiculele dvs. sunt utilizate mai eficient.
  6. Va puteti avertiza rapid soferii daca acestia accelereaza (o alerta va fi trimisa pe telefonul mobil sau prin e-mail).
Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top