tractoare iasi
Stiri

Trei pași pentru a alege laptele praf potrivit în primele luni de viață

Atunci când ești proaspătă mămică, deciziile pe care trebuie să le iei în ceea ce privește alimentația noului tău născut te pot copleși. Dacă te numeri printre mămicile care nu pot asigura hrănirea exclusiv la sân a bebelușului în primele 6 luni de viață, nu face din asta un motiv de disperare. Progresul realizat în medicina infantilă din ultimii ani a dezvoltat formule de lapte praf, precum și de cereale pentru bebeluși, care îi asigură celui mic o alimentație cu toți nutrienții de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. Factori ca producătorul, vârsta bebelușului sau compoziția produsului, te pot ajuta să iei cele mai bune decizii.

Să aleg lapte praf Topfer sau altă firmă?

Probabil că laptele praf de la Topfer ți-a fost sugerat de alte mămici mulțumite de calitatea acestui produs. Dar poate te întrebi: are importanță firma producătoare de lapte praf? Răspunsul este cu siguranță, da! În primul rând, trebuie să știi că, în cazul în care hrănirea cu lapte praf este necesară, alegerea celui mai potrivit trebuie făcută împreună cu medicul pediatru. Acesta va recomanda produsul care consideră că va asigura cel mai bine necesarul de hrană pentru bebelușul tău. Este foarte probabil ca acesta să te lase să alegi între mai multe firme producătoare. Ce ar trebui să ai atunci în vedere?

Cu siguranță nu ar trebui să te ghidezi în primul rând după prețul laptelui praf Topfer. Hrănirea bebelușului în primele luni se face o dată în viață și nu poți da timpul înapoi pentru a repara eventualele greșeli. Așadar nu te uita la preț. Analizează mai degrabă istoricul firmei producătoare. Compania Topfer spre exemplu, are o experiență de peste 100 de ani în comercializarea laptelui praf. Este o companie care a colaborat intens cu medici pediatrii pentru a dezvolta o formulă de lapte organică la standarde înalte de calitate pe care, de altfel, o poti gasi aici www.ElaptePraf.ro, la un singur click distanta. A ajuns astfel să dezvolte formula de lapte praf Topfer fără lapte de vacă, pentru bebelușii care nu tolerează proteinele din laptele animal, atât de apreciată de mămici și de medici.

Ține cont de vârsta copilului când alegi laptele praf Topfer

De ce trebuie să mai ții cont când alegi laptele praf Topfer pentru bebelușul tău? Ei bine, vârsta este un factor foarte important. Bebelușii au un ritm de dezvoltare accelerat în primele luni de viață. Asta explică nevoia lor de substanțe nutritive într-o măsură mai mare sau mai mică, la o diferență de doar câteva luni. Pentru ca bebelușul tău să se dezvolte armonios și sănătos, e foarte important să alegi un lapte praf adaptat vârstei sale. Aceste formule de lapte sunt ușor de recunoscut. Pentru bebelușii nou-născuți care nu pot fi hrăniți la sân vei alege laptele praf Topfer 1. De la 6 luni acesta nu mai este suficient și e nevoie de formula Topfer 2 care, la rândul ei, trebuie înlocuită cu Topfer 3 de la 10 luni.

Începând cu vârsta de 4 luni poți începe diversificarea alimentației. În acest sens este recomandat un pachet de cereale, asa ca acceseaza linkul pentru a descoperi o gama variata de produse pentru micutul tau. Cerealele Topfer de la 4 luni sunt special gândite pentru a obișnui copilul cu alimentația diversificată, fără a-i îngreuna procesul digestiv. Cerealele Topfer ce pot fi introduse după 4 luni pot conține orez, porumb, gris, precum și vanilie, morcov sau banane și, bineînțeles, lapte. Aceste produse sunt susținute și recomandate de medici, așa că le poți administra cu încredere bebelușului tău.

 

Interesează-te în legătură cu compoziția laptelui praf Topfer

Fiecare copil este diferit. Poate avea preferințe alimentare distincte, un răspuns subiectiv la acestea, o sensibilitate mai mare sau mai mică la anumite componente, precum și un ritm diferit de creștere. După ce împreună cu medicul ai identificat aceste particularități ale copilului tău, îți va fi mai ușor să alegi laptele praf potrivit. De asemenea, pentru a avea același efect ca laptele de mamă, formula trebuie să conțină în compoziție un nivel bine stabilit de nutrienți: fier, acizi grași, probiotice și prebiotice.

Trebuie, de asemenea, să acorzi atenție și elementelor pe care laptele praf și cerealele pentru bebeluși NU trebuie să le conțină. Printre acestea se numără lipsa zaharurilor, indiferent dacă acestea provin din zahăr sau din adaosul mare de lactoză, fructoză sau glucoză. Pentru a nu îl expune pe cel mic la alergii, caută cereale Topfer fără gluten pentru bebeluși.

Nu este imposibil să asiguri hrănirea copilului chiar dacă nu poți să o faci în mod normal la sân. Dar este nevoie să privești acest lucru cu maximă responsabilitate. Alege deci formula de lapte praf Topfer potrivită pentru cea mai prețioasă persoană din viața ta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top