Evenimente

De ce o inchiriere boxa depozitare este o solutie eficienta

Cu siguranță, fiecare dintre noi are prin locuință măcar câteva lucruri pe care nu le mai folosește, dar pe care nu se îndură să le arunce, din varii motive. Din păcate, acestea nu fac decât să aglomereze inutil și așa un spațiu uneori prea mic, sau chiar nu se mai potrivesc deloc cu stilul în care a fost amenajată locuința – în cazul pieselor de mobilier. Și atunci ce faci, mai ales dacă nu ai posibilitatea să le păstrezi într-un garaj sau în altă parte? Soluția una extrem de simplă: apelezi la o firmă care se ocupă cu inchiriere boxa depozitare!

Perfecte în multe situații!

Destui oameni locuiesc la bloc, prin urmare spațiul pe care îl au la dispoziție nu este unui chiar atât de generos. Așadar, închierea unei boxe de depozitare reprezintă o soluție eficientă, pentru că te ajută să păstrezi obiectele de prisos, pe care nu le mai folosești în mod regulat. Aceeași soluție se dovedește a fi una excelentă și în cazul oamenilor de afaceri care au nevoie de un spațiu suplimentar pentru a depozita anumite mărfuri sau chiar echipamente. Cu siguranță o boxă de depozitare se dovedește a fi alegerea perfectă, în multe situații.

De ce să închiriezi un spațiu de depozitare

Cu siguranță ai auzit și urmărit și tu emisiunea Storage Wars, și ai intuit cât de utile de dovedesc astfel de spații. Până în urmă cu ceva vreme, închirierea unei boxe de depozitare nu părea ceva ce s-ar potrivi mentalității românilor, dar din fericire lucrurile s-au schimbat. De altfel, specialiștii în domeniu susțin că avem de a face cu o creștere a cererilor de închiere a unor astfel de spațiu, iar motivele care stau la baza acestei decizii sunt numeroase. Pe câteva dintre ele ți le vom prezenta și noi, în rândurile următoare.

O locuință aerisită

În condițiile în care locuiești la bloc, deja ești conștient că spațiul pe care îl ai la dispoziție este unul destul de limitat. De fapt, chiar și în cazul unora care locuiesc la curte, afirmația de mai sus se dovedește a fi una corectă. Prin urmare, dacă îți dorești o locuință cât mai aerisită, cu mult spațiu, alege să închiriezi una sau mai multe boxe de depozitare, și păstrează acolo tot ce nu mai ai nevoie deocamdată, și este încă în stare bună de funcționare.

Condiții optime de depozitare

Chiar dacă poate ai la dispoziție un spațiu de depozitare (de regulă garajul casei), acesta nu este unul prea mare, și nici condițiile de depozitare nu sunt tocmai ideale. Prin urmare, lasă acest spațiu pentru mașina personală și mergi mai bine și închiriază o boxă. Cu siguranță vei avea parte de condiții optime de depozitare, fără umiditate sau dăunători, astfel tu să păstrezi în cele mai bune condiții bunurile păstrate în acest spațiu.

Capacitate mare

Dacă ești om de afaceri și ai nevoie de un spațiu mare pentru a depozita marfă sau unele echipamente, astfel de boxe de depozitare reprezintă o alegere perfectă. Prin urmare, caută în zona ta dacă nu există posibilitatea închirierii unor astfel de spații, și totul va fi exact așa cum trebuie. De regulă, astfel de spații se regăsesc undeva în afara orașului, sau pe la periferie, dar nu este o regulă generală, așa că poți ajunge destul de rapid la boxă pentru a încărca rapid marfa atunci când ai nevoie.

Depozitare pe termen lung

Cel mai probabil te gândești că o astfel de soluție nu este una potrivită pe termen lung. De fapt, lucurile stau exact pe dos, și poți închiria pe o perioadă îndelungată, sau poți prelungi contractul existent. Interesează-te să afli exact care este în acest sens politica firmei de depozitare pe care ai ales-o.

Cum să alegi un spațiu de depozitare bun

Dacă vrei să ai parte de un spațiu de depozitare bun, care să corespundă nevoilor tale – fie personale, ori în interes de afaceri, este nevoie să știi anumite lucruri. De aceea, pentru a-ți face alegerea mai ușoară, am pregătit pentru tine câteva recomandări despre cum să alegi o astfel de boxă.

Condițiile de depozitare

În afară de recomandarea clasică, de a închiria un spațiu care să se potrivească bine nevoilor tale, trebuie să observi care sunt condițiile de depozitare. Astfel, indiferent dacă este vorba despre obiecte personale, marfă, echipamente de lucru sau orice altceva, este important ca acestea să fie păstrate în cele mai bune condiții, și să nu te trezești că peste o anumită perioadă acestea au suferit unele modificări din cauza condițiilor improprii în care au fost depozitate.

Siguranță maximă

Nimeni nu își dorește să depoziteze undeva anumite bunuri și să aibă surpriza neplăcută că au fost furate sau deteriorate. De aceea, atunci când decizi să colaborezi cu o firmă care se ocupă cu închirierea de depozite/spații, vezi și ce măsuri de siguranță oferă.

Distanța chiar contează

Pentru a nu pierde timp inutil, dar și să economisești bani frumoși, este indicat ca boxa de depozitare aleasă să fie una cât mai aproape de casă sau de sediul firmei.

Raport preț-calitate

Atunci când ai nevoie ca bunurile tale să fie depozitate pentru o perioadă mai îndelungată, ai grijă ca raportul dintre preț și calitate să fie în avantajul tău.

Indiferent care sunt motivele care te-au determinat să apelezi la închirierea unei boxe de depozitare, trebuie să nu faci alegerea la întâmplare. Bunurile depozitate valorează bani frumoși, așa că ai nevoie de cele mai bune condiții, prețuri și măsuri de siguranță. Prin urmare, nu alege chiar la întâmplare, pentru a nu avea parte și de ceva surprize neplăcute!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top