Diverse

Un cos de fum eficient

Nu pot uita experienta avuta cu bucataria de vara si cu meseriasul satului. Cand detii o curte mare, nu faci mancare tot timpul in bucataria dotata din casa, ci treci la bucataria de vara, unde poti lasa usile deschise in voie, peretii sunt mult mai subtiri si nu simti caldura imposibila din luna lui cuptor.

Si masa poate fi luata in curte, undeva la umbra, sa simti parfumul florilor si sa te bucuri de peisaj sau chiar in bucataria de vara decorata rustic.

Parca vad soba mica pe care gatea mama, fiindca noua ne placea mai mult mancarea la foc de lemne decat cea facuta la aragaz.

Casa o mentineam curata, lemne se gaseau din belsug peste tot, gustul preparatelor era mult mai bun, numai ca meseriasul satului nu stiu ce a gresit, ca daca sufla vantul putin, bucataria de vara cu peretii albi si scaune sculptate din lemn se umplea de fum inecacios.

Nu mai spun ca era un chin sa aprindem focul. Investitia noastra s-a dovedit zadarnica, fiindca a trebuit sa chemam pe altcineva sa ne faca soba si cosul de fum din nou, sa zugravim si sa asezam la locul lor toate lucrurile.

Am aflat tarziu de unde puteam comanda un cos de fum de calitate premium. Parca vad cum a zburat si cosul vecinei la un vant puternic in gradina noastra si cum era ruginit si plin de gauri. Am strigat-o, sa o atentionam, fiindca incepuse deja sa iasa fum prin acoperisul din sindrila.

O scanteie era de ajuns ca nenorocirea sa se produca.

Oamenii care aplica principiul „merge si asa” se pot trezi cu casa in flacari intr-o buna zi. Din ce in ce apar mai multe accidente din cauza cosurilor de fum nematurate sau de calitate indoielnica.

Iata care sunt motivele pentru care oamenii ar trebui sa apeleze la specialisti si sa aleaga cosuri de fum din inox de cea mai buna calitate:

-fumul toxic care nu se elimina din locuinta poate cauza moartea celor din casa sau incendii grave. Noi nu intram niciodata in iarna, fara sa facem aceasta operatiune, chiar daca nu este deloc placuta, fiindca peretii si dusumeaua se umplu de funingine si lucrurile care se misca greu de la locul lor trebuie sa fie bine acoperite, sa nu se acopere de praful acela negru si urat mirositor.

– evitarea pierderilor de caldura care sunt costisitoare si pentru care gospodarii trebuie sa faca totul sa le stopeze. Temperatura optima din casa este asigurata de surse de caldura de calitate premium, dar si de cosuri de fum economice, care dubleaza potentialul sobelor sau al centralelor.

O soba buna poate fi compromisa de un cos de fum proiectat gresit sau ales incorect. Punerea la punct a unui sistem de incalzire intr-un spatiu inchis are secretele sale pe care numai profesionistii le stiu.

-evitarea poluarii atmosferei, prin emiterea unor coloane de fum gros intr-o singura directie, fiindca acest cos din inox de calitate premium, cumparat de la firma Maxstil, disperseaza fumul in atmosfera, diminuand poluarea.

-durata lor mare de viata, cu mentinerea aspectului si a performantelor si dupa zeci de ani de la instalare.

Toate acestea sunt posibile, daca intri acum pe site-ul  firmei, analizezi atent portofoliul, produsele si serviciile, pui intrebari, daca nu gasesti raspuns la intrebarile tale in articolele utile de pe site si soliciti o oferta de pret pentru cosul de fum ideal pe care ti-l doresti acasa.

Cosul de fum ideal este cel produs de Maxstil si se distinge de toate celelalte prin urmatoarele avantaje pe care le ofera:

-materialul din care este facut rezista la temperaturi extreme, la furtuni si la radiatiile solare, la orice tip de agresiune.

-este usor și nu afecteaza acoperisul sau structura casei

-nu necesita intretinere speciala si costisitoare, in afara curatirii lui, fiindca aceasta operatiune este necesara in vederea realizarii circuitului corect al agentului termic in casa si evacuarii gazelor toxice. Acest cos nu trebuie sa fie tencuit periodic sau vopsit si este livrat la pachet cu un capac din inox care impiedica apa sa patrunda in locuinta.

-este elegant si se incadreaza perfect in orice decor.

-este personalizat in functie de numarul sobelor sau de puterea centralei, de inaltimea casei, de dorintele proprietarului. Discutam de cosuri de fum din inox personalizate in cazul clientilor care doresc sa li se faca unul pe comanda, solicitand firmei si proiectarea cosului de fum si realizarea lui, dar si montajul.

Este gresita solutia de a lua un cos de fum gata facut si de a-l monta pe casa, fiindca el trebuie sa se potriveasca exact modului in care se realizeaza incalzirea acelui imobil.

Accesul la aceste cosuri de fum de cea mai buna calitate este facil si il are orice doritor care dispune de un dispozitiv cu conexiune la internet.

Site-ul este prietenos cu vizitatorii si bine organizat, astfel ca se poate accesa cu usurinta: portofoliul, categoriile de produse, informatii despre produsele respective, articole pe tema incalzirii si a cosurilor de fum, dar si formularul online de contact.

Cosurile de fum produse de Maxstil.ro stralucesc in soare, rezista furtunilor puternice si ajuta la eliminarea gazelor toxice din locuinta.

Ele sunt cele mai bune de pe piata, fiindca producatorii au pregatire profesionala excelenta, respect fata de clienti si o experienta de aproape 15 ani pe piata din Romania.

Calitatea produselor acestei firme sunt recunoscute la nivel national, produsele sale fiind in topul celor mai vandute.

Alege eficient cosul de fum si nu mai pune o povara in plus pe acoperis, fiindca si panourile solare sunt grele!

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top