Diverse

Solutii eficiente pentru Horeca!

Atunci cand  doresti sa tragi clienti noi catre hotelul tau, este bine sa ai un numar de servicii ireprosabile, dar si servicii complementare precum cosmetice hoteliere, prosoape si halate hotel, papuci unica folosinta hotel si alte produse de genul.  Hdeal.ro este furizorul de la care poti cumpara toate aceste produse, avand siguranta ca vei primi doar produse de calitate la preturi fara egal.

De ce aleg hotelurile papuci unica folosinta hotel?

Deoarece este vorba despre o igienizare mai buna, rezistenta impermeabila si antiderapanta si ventilatie. Diferitele caracteristici ale papucilor de unica folosinta ii fac sa aiba diverse avantaje, cum ar fi permeabilitatea la aer, rezistenta la apa, absorbtia apei si asa mai departe. Papucii de unica folosinta vor avea un efect antiderapant in acest fel. Avand in vedere aceste avantaje, hotelul poate alege papuci de unica folosinta, deoarece oaspetilor nu numai ca le plac papucii curati, ci si le place sa poarte papuci foarte confortabili. Papucii de unica folosinta din hotel sunt foarte simpli si confortabili de purtat. Desi papucul de unica folosinta este un produs mai simplu, iar costul este mai mic, confortul, moliciunea acestuia nu pot fi negate. Este foarte confortabil de purtat.

Papucii de unica folosinta sunt mai convenabili in productie. Deoarece diferitele dimensiuni de papuci de unica folosinta sunt fixe, este mai usor de produs. Si spre deosebire de acei papuci de bumbac care pot fi reciclati, cerintele pentru tesaturile pentru papuci sunt mai mari, iar cerintele pentru papucii de unica folosinta sunt foarte scazute. Furnizorul de produse de ingrijire personala pentru hoteluri nu trebuie sa ia in considerare prea multi factori in timpul productiei, doar o dimensiune adecvata poate produce rapid o multime de papuci de unica folosinta.

Papucii de unica folosinta au proprietati mai bune impermeabile, antiderapante si respirabile. Datorita diferitelor caracteristici ale designului papucilor de unica folosinta, papucii de unica folosinta au diverse avantaje, cum ar fi respirabilitatea, proprietatile antiderapante impermeabile, absorbtia apei si asa mai departe. In acest caz, papucii de unica folosinta vor juca un rol antiderapant si asa mai departe. Avand in vedere aceste avantaje, hotelul poate alege in siguranta papuci de unica folosinta, deoarece oaspetilor le plac nu numai papucii curati si igienici, ci si papucii foarte confortabili.

Papucii de unica folosinta sunt foarte usori si destul de moi si confortabili de purtat. Desi productia de papuci de unica folosinta este relativ simpla si costul este redus, confortul si moliciunea sunt fara indoiala de top si papucii sunt foarte confortabili de purtat. Prin urmare, hotelul poate avea unda verde sa cumpere si sa aleaga papuci de unica folosinta curati si igienici pentru a oferi servicii oaspetilor.

Ce dezavantaje au?

-Comparativ cu panza tesuta, rezistenta si durabilitatea sunt slabe;

-Nu pot fi spalati ca alte tesaturi;

-Fibrele sunt aranjate intr-o anumita directie, deci este usor de despartit din unghiul drept etc. Prin urmare, imbunatatirea metodelor de productie se concentreaza in principal pe imbunatatirea prevenirii divizarii.

Hdeal.ro este un furnizor online ce poate fi accesat la orice ora pentru a cumpara produse pentru hoteluri de cea mai buna calitate!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top