Stiri

De ce sunt atat de cautate ofertele pentru masini in leasing in 2019?

Piata autoturismelor din Romania a cunoscut in ultimii ani o explozie impresionanta, iar masinile la mana a doua aduse din strainatate au prins foarte repede atentia iubitorilor de autovehicule.

Un revers al medaliei pentru aceasta „mare” de oferte, nenumaratele defecte ascunse ale masinilor rulate si confuzia legata de tipul de finantare (unde e cazul) de masini leasing sau prin credit bancar ii aduc pe cei mai multi intr-un impas. Iar pentru cei ce nu detin cunostinte tehnice, e chiar mai dificila sarcina de a gasi o masina in care sa merite sa investeasca pe termen lung.

Masini noi versus masini rulate

Masinile noi prezinta o serie de avantaje fata de cele rulate, printre care se numara si satisfactia de a fi primul sofer al masinii si certitudinea ca aceasta functioneaza in parametri optimi. Totusi, masinile rulate sunt disponibile imediat dupa cumparare, nu isi pierd valoarea la fel de repede si pot fi achizitionate prin diferite modalitati de finantare – leasing sau credit bancar.

Acum ca pe piata din Romania domina masinile rulate aduse din Germania, care sunt recunoscute pentru calitatile lor tehnice mentinute de-a lungul utilizarii de catre primii prorpietari, tot mai multi opteaza pentru aceasta varianta in locul unei masini noi. In conditiile in care masina a devenit un bun atat de uzual si necesar, nu e de mirare ca au aparut si finantarile alternative.

Ce este finantarea de tip leasing?

Finantarea de tip leasing se aseamana mult cu cea de tip credit bancar, si poate fi de doua feluri:

  • Leasing financiar
  • Leasing operational

Leasing-ul presupune ca viitorul client sa primeasca un imprumut, pe care il va returna apoi in rate lunare. Este de retinut ca proprietarul masinii ramane firma de leasing. La finalul contractului masina poate trece in proprietatea deplina a cumparatorului sau poate fi prelungit contractul, in functie de nevoile celui dintai.

Leasing-ul este o optiune atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme.

Avantajele finantarii pentru masini leasing

Pentru ca masina este in proprietatea firmei pana la incheierea contractului, cumparatorul poate renunta la ea definitiv, o poate schimba cu o alta sau poate prelungi contractul. Acest lucru este un punct forte pentru iubitorii de autoturisme care urmaresc dinamica continua a tehnologiei si inovatiilor in design-ul masinilor si doresc sa poata schimba mai des masinile. De asemenea, daca nevoile se schimba (apare un nou membru in familie si trebuie o masina mai mare, firma are nevoie de alte autoutilitare, mai eficiente), la fel de usor se poate alege o alta pentru care se incheie contractul leasing.

In al doilea rand, se pastreaza timpul scurt de asteptare. Pentru cei care opteaza pentru masini leasing, acestea sunt disponibile imediat, iar procesarea cererii de finantare se face in cel mai scurt timp.

Apoi, pentru firmele mici, la inceput de drum, optiunea de a lua masini leasing poate fi ajutorul de care au nevoie pentru a incepe ascensiunea spre succes. Multe dintre firme au nevoie de masini pentru angajati sau de autoutilitare cu care sa presteze anumite servicii. La fel ca in orice alta activitate, inceputul presupune investitii mai mari, mai ales cand vine vorba de sectorul autoturismelor, dar  atata timp cat acestea sunt de calitate si sunt intretinute adecvat de catre firma cumparatoare, acestea pot creste rapid veniturile. Astfel, rambursarea finantarii initiale nu este atat de greu de atins.

Alege masini leasing dintr-o sursa de incredere

Daca sunteti in cautarea unei finantari leasing, din partea unei firme cu oferte serioase, va invitam sa consultati  aici  website-ul Autogeist.ro. Acestia va vor oferi consultanta inca de la inceput, pentru cautarea masinii/masinilor potrivite, pana la a va pune in legatura cu partenerii ce ofera finantari pentru masini leasing.

Contact:

0740.945.736 (Bogdan)

0749.240.870 (Viorel)

0756.093.505 (Alexandru)

0236.449.018

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top