Stiri

De ce cauta romanii oferte pentru auto Germania? Avantaje si solutii sigure pentru soferi

Pentru cei dornici de achizitia unei masini, dar limitati de buget, ofertele din sectorul second hand sunt cele mai avantajoase. Masinile second hand de import sunt deja cunoscute si cautate datorita calitatii tehnice superioare autoturismelor rulate din Romania, iar tot mai multi cumparatori sunt interesati de auto Germania de calitate .

Cautand in mediul online „ auto Germania” afli ca exista numeroase medii de achizitie, incepand cu website-urile de specialitate si pana la diversele platforme de comert online, sau parcuri auto. Care insa sunt cele mai de incredere variante si unde sa gasesti vehicule auto Germania de calitate poti afla din randurile de mai jos.

De ce este piata auto Germania atat de cautata?

Sunt numeroase motive pentru care soferii din tara aleg sa investeasca in masini din gama auto Germania, iar unele sunt mai evidente decat sunt altele. Iata principalele criterii de selectie:

  1. Pretul de achizitie pentru masini noi este mai ridicat

In raportu cu salariul mediu din economia romaneasca, nu sunt foarte multi cei care sa isi permita achizitia de masini noi, chiar si prin rate sau leasing. De aici decurce si principalul motiv ce explica preferinta soferilor pentru cumpararea masinilor second hand, care sunt in stare buna.

  1. Valoarea masinilor noi scade mult si repede

Odata achizitionata, o masina noua se devalorizeaza rapid si in mare masura, acesta fiind motivul pentru care numerosi soferi isi concentreaza antentia asupra pietei auto Germania. Precum se intampla cu telefoanele nou aparute, masinile rulate se re-vand la preturi mult mai accesibile.

  1. Oferta auto Germania cuprinde mai multe masini bine intretinute

Calitatea tehnica superioara a masinilor din gama auto Germania reprezinta un major punct forte al acestora. Nu este de mirare, daca avem in vedere calitatea drumurilor din Germania, precum si atentia statului german pentru siguranta masinilor pe drumuri.

  1. Preturi avantajoase pentru cumparatori

Revenim la preturi, fiindca ele sunt cele mai importante: un alt avantaj al vehiculelor auto Germania este reprezentat de pretul de achizitie avantajos. Desi poate fi cumparata prin intermedierea unui distribuitor, o astfel de masina ramane mult mai accesibila decat una nou iesita din fabrica.

Descopera cele mai bune oferte pentru auto Germania

A opta pentru auto Germania nu inseamna in mod obligatoriu necesitatea deplasarii cumparatorului pana in vestul Europei: exista in Romania mai multi distribuitori de incredere, verificabili, care au ca ocupatie transportul masinilor second hand din tarile de import, pentru a fi comercializate aici. Pentru a actiona in siguranta si a beneficia de servicii de incredere, alege un showroom profesionist, cu o buna reputatie.

Parcul Autogeist din orasul Galati se lauda cu peste 100 de vehicule rulate de prima calitate, toate cu un kilometraj redus, precum si o data de fabricatie recenta. Intra pe Autogeist.ro si descopera ofertele nemaipomenite pentru auto Germania si alte autoturisme. Autoutilitare in stare excelenta te asteapta la test-drive gratuit si complet la Autogeist.

Vino la Autogeist si afla mai multe informatii despre posibilitatea achizitiei in leasing sau in rate. Vei avea parte de consultare gratuita si cele mai bune recomandari. Membrii echipei Autogeist au aici  toata disponibilitatea pentru a te informa in mod corespunzator cu privire la toate masinile din parcul auto, astfel incat tu sa faci alegerea informata, chibzuita, si inspirata.

Vino la Autogeist si dezlantuie cel mai pur spirit auto!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top