Comunicate

De unde cumperi produse en-gross

Nu vreau sa exagerez, dar uneori cand fac cumparaturi, ma las dusa de val si cumpar in regim en-gross. Microbul acesta l-am prins din cauza firmei pe care o administrez, si care mereu are nevoie de imbunatatiri, de la computere noi, pana la jaluzele sau accesorii de birou, totul se cumpara en-gross. Da, imi place sa investesc si in imaginea firmei, deci nu ma dau in laturi de la nimic, deoarece sunt o fire foarte meticuloasa si foarte atenta la detalii.

Ultimele achizitii, de exemplu, au fost cateva covoare en-gross. Cateva insemnand in jur de 20 (nu stiu daca sunt putine sau multe, pentru mine au fost suficiente). Am cautat ceva atat pentru firma, cat si pentru locuinta personala, pe care doream de ceva vreme sa o redecorez. Asa ca m-am gandit sa impusc doi iepuri dintr-o lovitura – eu stiind ca atunci cand cumperi mai multe bucati de la o singura firma, poti sa beneficiezi de reduceri pe bucata. Dar asta depinde de regulamentul fiecarei firme in parte.

Cum am comandat covoare en gross? Simplu, rapid, cu ajutorul online-ului, de pe Indocarpets.com – magazin online din India, care face import din India in Romania si vinde si exporta catre toate tarile UE. Da, am cumparat covoare indiene! Si nici nu stiti ce mandra sunt de alegerea facuta – in primul rand a fost ceva nou si pentru mine, intrucat nu am mai avut tangente cu site-uri care vand produse direct din India si in al doilea rand, mi-au placut modelele disponibile la ei pe site.

Chiar daca sunt multe site-uri online, nu toate se dovedesc interesante. Mie Indocarpets.com mi s-a parut interesant, deoarece nu am mai intalnit ceva asemanator pana acum. Imi place ideea de nou si acest lucru m-a determinat sa cumpar de la ei. Despre produsele lor am doar cuvinte de lauda – raportul calitate/pret este foarte bun si serviciile lor ireprosabile.

Personalul isi trateaza clientii cu mult respect, onorand fiecare comanda cu brio. Pun mare pret pe satisfacerea nevoilor clientilor lor. De altfel, asa si-au castigat reputatia de renume pe care o au – acestia vand produsele in magazin online/cu amanuntul, en-gross, preliau comenzile conform cerintelor clientului intocmai.
Daca doriti sa cumparati de la ei, nu trebuie decat sa aruncati o privire pe site si sa va alegeti produsele favorite, apoi nu va ramane decat sa comandati.

Sau daca doriti sa cumparati cu amanuntul sau en-gross, luati legatura directa cu ei, deoarece va trebui sa le furnizati detalii legate de modele si numarul produselor.Voua cum vi se pare acest concept, de covoare indiene? Pe mine m-a fascinat! Dupa experienta mea cu aceste covoare, eu le recomand si celor apropiati, daca vor ceva exotic si inedit, cu un aer oriental, dar in acelasi timp care sa aiba si preturi accesibile.

Am uitat sa specific un lucru: nu iti fie teama sa incerci ceva nou! Chiar si eu am avut dubii pana sa cumpar covoare indiene en-gross, dar daca nu risti nu castigi, iar daca nu incerci, atunci nu vei stii niciodata cum este.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top