Bazar

Decorarea interioara – regulile de aur pentru succes

decoratiuni interioare

Alegerea culorilor potrivite, combinarea materialelor, respectarea volumelor unei camere… Decorarea interioara de succes necesita cunoasterea catorva principii de baza. Iata decriptarea acestor reguli de urmat pentru a crea camere de zi armonioase.

Decorarea casei tale, iata o activitate care nu cunoaste criza. Exista multe motive pentru a te concentra din ce in ce mai mult pe decoratiuni interioare. Unii ajung chiar pana acolo incat sa faca pasul de a schimba directia pentru a face o meserie. Un job atractiv care poate fi, fii sigur, un hobby, o pasiune, cu conditia sa respecti cateva reguli de baza…

Cunoaste elementele de baza ale designului interior

Ca orice domeniu, designul interior are regulile sale. Reguli usor de asimilat si de urmat daca esti dispus sa-ti analizezi interiorul corespunzator si daca ai putina imaginatie. Pentru ca a invata sa-ti decorezi casa nu este o stiinta dogmatica. Daca decorarea a avut atat de mult succes in ultimii ani, se datoreaza si oportunitatii extraordinare de a lasa pe toata lumea sa creeze un univers unic, specific valorilor si personalitatii sale. Daca respectul culorilor, echilibrul modelelor si materialelor, punerea in valoare a volumelor constituie regulile de baza ale unui decor reusit , imaginatia si fantezia nu trebuie sa paraseasca aceasta arta a decorului.

Regula nr. 1: respecta regula culorii intr-o camera

Alegerea culorilor pentru interiorul tau este un pas esential atunci cand incepi sa amenajezi o casa sau un apartament. Regula de decorare este ca nu poti folosi mai mult de trei culori intr-o camera. Trei culori maxime sunt garantia unei armonii respectate si in consecinta a unei elegante care sare in ochi.

Regula nr. 2: stapaneste iluminatul pentru a-ti decora interiorul

Acest lucru poate parea surprinzator si totusi iluminatul ocupa un loc important in lista regulilor de decorare interioara. Iluminatul intr-o camera trebuie sa fie placut fara sa fie agresiv.

Regula nr. 3: respecta si sporeste volumele spatiilor

Daca decorarea este o chestiune de gust, este si o chestiune de observatie. Inainte de a mobila si a decora o camera, trebuie cu orice pret sa o observi pana la cel mai mic detaliu pentru a intelege volumul ei, defectele sale si avantajele sale.

Regula nr. 4: nu supraincarcati incaperile

Atunci cand incepi sa-ti decorezi interiorul trebuie sa-ti faci timp sa selectezi piesele care iti plac si sa le lasi la pietele de vechituri pe cele care nu sunt necesare zilnic.

Alege-ti chiar acum decoratiunile dorite de pe site-ul nostru!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top