rent a car iasi iasi
Stiri

Despre serviciile de deratizare

Despre serviciile de deratizare

Problema rozatoarelor este una des intalnita in orase din cauza numarului mare de alimente aruncate in tomberoane, langa case sau blocuri si din cauza numeroaselor spatii de depozitare. Cu toate ca sobolanul sau soarecele nu este un animal de dimensiuni mari, acesta poate afecta grav starea de sanatate a omului prin muscatura sau prin bacteriile pe care le lasa in urma sa.

Generalitati

O companie ce ofera servicii de deratizare Bucuresti va poate ajuta cu aceasta problema. Fiind alcatuita din oameni profesionisti, acestia vor analiza situatia inainte, iar mai apoi se vor decide asupra modalitatii de eliminare a rozatoarelor. Trebuie luate in considerare mai multe aspecte printre care: zona in care locuiti, numarul de animale, tipul acestora, sau locul exact in care se gasesc. Astfel ca pentru mai multi sobolani aflati in zona unei ghene de gunoi se va folosi o metoda diferita fata de cele luate pentru eliminarea unui numar mai mic de soareci dintr-o casa sau apartament.

Aceste daunatoare nu numai ca va invadeaza spatiul de lucru sau cel in care locuiti, ci va si pun in pericol pe dumneavoastra sau pe animalele din jur. Cele mai frecvente boli capatate in urma contactului cu o rozatoare trichineloza, turbarea, toxiinfectiile alimentare sau pesta porcina. Pe langa rezultatul pe moment oferit de oamenii specializati in deratizari, o sa va bucurati si de un rezultat indelungat.

Procesul si costul deratizarii

Spre deosebire de deratizarea facuta fara ajutorul unui personal calificat, in cazul celei din urma, aveti garantia ca produsele folosite sunt 100% sigure pentru om si ca vor inlatura pentru o perioada indelungata daunatorii. In plus, beneficiati de o analiza prefesionala a problemei si de o metoda de inlaturare in conformitate cu analiza facuta. Pretul variaza in fuctie de cantitatea de produs folosita, substanta, materiale utilizate, tipul de rozatoare si bineinteles, de numarul acestora.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top