Stiri

Unde ne putem caza in Iasi

Unde ne putem caza in Iasi

Exista foarte multe orase ale tarii care adesea sunt omise de pe itinerariile turistilor, cu toate ca nu ar trebui, deoarece se pot bucura de numeroase atractii turistice ce nu trebuie ratate. Un foarte bun exemplu in acest sens este Iasiul, care de cele mai multe ori este trecut cu vederea deoarece se afla la o distanta semnificativa de alte atractii. Cu toate acestea, cei care cauta cazare in Iasi au multiple posibilitati, pentru toate buzunarele si gusturile, in diferite zone ale orasului.

Unde ne cazam in Iasi?

Fie la hotelurile din centrul orasului, unde tarifele sunt ceva mai ridicate, iar pentru o camera dubla se plateste circa 220 de lei, fie la pensiunile si hotelurile din cartierele apropiate, care propun preturi mai accesibile. Cu toate acestea, nu trebuie omise toate avantajele aduse de regimul hotelier, intrucat acest sistem de cazare este din ce in ce mai popular, in special datorita faptului ca preturile sunt mult mai mici, cu pana la 50%.

Asadar, oaspetii se pot caza intr-un apartament cu doua camere situat chiar pe bulevardul Stefan cel Mare, in apropiere de Palatul Roznovanu, Mitropolie sau Biserica Trei Ierarhi, dar si de zona foarte activa a orasului, cu numeroase cafenele, baruri si terase, unde distractia nu are limite. Un astfel de apartament costa circa 120 de lei si poate gazdui in conditii foarte bune chiar si 4 persoane, caz in care tariful se imparte egal si devine mult mai accesibil.

Conditii grozave

Mai mult decat atat, oaspetii se bucura de conditii foarte bune, intrucat apartamentele sunt bine mobilate si dotate, iar printre facilitati merita amintite televizorul lcd, aerul conditionat sau internetul wireless. De asemenea, de multe ori sunt asigurate si locuri de parcare, care, in caz contrar ar fi foarte dificil de gasit fara costuri suplimentare chiar in inima orasului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top