Diverse

Digestia raspunde de energia necesara organismului

Nimic din ceea ce este viu si functional nu poate exista fara energie. Oamenii sunt ca masinile sau ca fabricile: au nevoie de energie sa respire, sa gandeasca, sa vorbeasca si sa se miste. Suntem activi, uneori foarte activi, fiindca avem o multime de lucruri de facut. Si ca sa luam cana de cafea sau de ceai si sa o ducem la gura consumam energie.
De unde luam energia necesara asigurarii mobilitatii? Din alimentele pe care le mancam, in urma digestiei. Iata de ce consider digestia raspunzatoare de buna functionare a organismului, iar cand acest proces decurge defectuos, omul se imbolnaveste grav si se resimte.
Indigestia se poate manifesta in multe feluri.

Fie este totala si da o stare generala de disconfort organismului, manifestata prin: ameteli, dureri cumplite de cap si stari de voma, fie ca decurge defectuos si simtim acele arsuri cumplite la stomac si senzatia de usturime. Un lucru este cert: cand nu functionam la parametri normali devenim morocanosi si nu mai putem sa ne achitam de sarcinile cotidiene.
Evident ca exista pastille care sa eficientizeze digestia, dar sunt cu doua taisuri. Rezolva o problema si genereaza alta. Tocmai de aceea in problemele de sanatate usoare, acolo unde se poate este recomandabil sa recurgem la produse naturiste, bazate pe plante sau elemente luate direct din natura.

Stim din copilarie cum ne scapa bunica de tuse cu ceapa la cuptor, cu ceai de coji de nuci si sirop de tuse. Poate ca ar trebui sa invatam de la cei batrani ce plante se folosesc pentru oprirea hemoragiei, combaterea diareei, o digestia excelenta, impotriva racelii si a oboselii.
In cazul in care suntem departe de mediul acestor plante tamaduitoare si nu avem nici timp sa le adunam in momentul oportun, sa comandam produse din magazinul Secret-herbs.com care va propune rezolvarea multor probleme medicale prin produse realizate pe baza plantelor miraculoase.

Aici gasiti sirop digestie cu roluri multiple, la pretul incredibil de 32 de lei. Peste 98% dintre cei care au plasat o comanda de verificare a calitatilor acestui produs au revenit si au devenit dependenti de el, constatand ca nu are efecte adverse, ci dimpotriva ajuta la ameliorarea mai multor probleme, cum ar fi:
-reglarea florei intestinale si functionarea eficienta a sistemului digestiv. Prin proprietatile sale acest sirop urgenteaza si eficientizeaza acea transformare a alimentelor in energia necesara organismului sa se miste si sa fie independent.
-luandu-l in mod regulat ne scapa si de neplacuta constipatie. Stim toti ce efecte neplacute are constipatia si daca de nevoie recurgem la supozitoare mai stim si faptul ca acestea nu sunt chiar atat de cuminti fata de organismul nostru, cum par.

-apara sistemul digestiv de microbi: de virusuri si de bacterii. Cand imunitatea este scazuta, el functioneaza ca un scut natural si contribuie la restaurarea rezistentei naturale a organismului.
-diminueaza pana la anulare oboseala care conduce progresiv la instaurarea epuizarii. Prin acesta capacitate putem spune, fara sa exageram ca intensifica si capacitatea intelectuala, afectata de surmenaj. Multe persoane foarte stresate si care muncesc mult si greu l-au testat si iata doua dintre declaratiile acestora: “Lucrez la departamentul de relatii publice al unei multinationale. Problemele digestive s-au declansat de la mesele neregulate si de la mancarea de tip fast-food. Lucrand 10 ore din 8 simteam ca ma prabusesc de oboseala. Am comandat siropul pentru digestie si am constata ca imi furnizeaza energia necesara pentru activitatile lungi si grele si mai ales imi alunga oboseala”. (L.M, sef departament relatii publice).

“Am comandat siropul pentru digestie fiindca de cate ori plecam in concediu ma constipam ingrozitor si nu aveam niciun haz de vacante. Din momentul in care l-am administrat regulat, am constata ca au disparut si efectele nefaste ale menopauzei, cum ar fi: transpiratiile excesive si tulburarile de memorie. Din acel moment il comand regulat si trebuie sa va spun ca simt nevoia sa am doua-trei sticle in casa, fiindca prezenta lor imi da siguranta ca totul va fi bine.” (E. P., professor matematica).
Am stat de vorba cu multe utilizatoare si ele mi-au confirmat ca siropul regularizeaza ciclul menstrual si ia ca prin vis durerile cauzate de aceasta stare fiziologica feminina. Nu mai este nevoie de calmante, cu o lingurita de sirop luata inainte de masa, durerea dispare dupa cateva minute.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top