Diverse

Servicii inchirieri masini Bucuresti de cea mai buna calitate!

Inchirirea unui autoturism in detrimentul achizitionarii este extrem de avatajoasa deoarece nu trebuie sa iti bati capul cu tot felul de lucruri precum intretinerea lui, acte, asigurari, inspectii tehnice periodice si asa mai departe.
In principiu, singura ta grija fata de masina, este respectarea contractului de inchirire si grija fata de aceasta astfel incat sa nu ii provoci daune.
Acest lucru evident ca nu se aplica si celor care au nevoie de o masina personala pentru utilizare zilnica precum naveta catre job, insa pentru aceia care stiu ca nu circula cu masina frecvent ci doar foarte rar, cu siguranta cea mai avantajoasa alegere este inchirierea.

Mai exista si situatii in care se poate inchiria o masina, precum intalnirile de afaceri ori plecarea intr-o vacanta. Pentru aceste lucruri ii avem pe cei de la Carhunt.ro, care ne ofera cele mai bune solutii pentru inchirieri auto Bucuresti Otopeni.
Este vorba de o firma de inchirieri auto care isi are sediul chiar in Aeroportul Otopeni, prin intermediul carora puteti sari direct din avion, in masina. Ofertele acestora sunt printre cele mai avantajoase si la indemana oferind diverse avantaje care cu siguranta nu vor prinde rau nimaniu.
Principalele beneficii ale acestor servicii de inchirieri auto Bucuresti sunt reprezentate de:

  • RCA, Casco, taxe, rovinieta incluse in pret
  • Consumabile, intretinere gratuite
  • Echipare autoturism conform sezonului in care ne aflam
  • Asistenta rutiere non stop pe intreg teritoriul tarii
  • Masina la schimb la nevoie, indiferend te situatie
  • Predictibilitate fiscala si TCO minim
  • Servicii de consultanta dedicate 27/7

Astfel ca daca aveti nevoie de inchirierea unui autoturism in interes de serviciu si destinatia este Bucuresti, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile de incredere pentru inchirieri auto Otopeni ale celor de la Carhunt.ro pentru ca angajatii dumneavoastra sa poata fi transportati in cel mai scurt timp dar si in toata siguranta necesara catre toate destinatiile necesare, indiferent de perioada si indiferent de numarul de km.
De asemenea, apeland la acestia, veti avea si posibilitatea de a inchiria fara garantie si fara nici un fel de taxe ascunse. Pretul stabilit la inceput va ramane neschimbat pe intreaga perioada a contractului, eventualele schimbari fiind necesare numai in cazul in care se solicita interventii asupra perioadei de inchirieri.
Carhunt.ro este recomandarea noastra, asa ca daca esti in cautarea unui autoturism pentru inchiriat, fie ca masina de care ai nevoie urmeaza sa fie inchiriata in scop personal ori in scop de serviciu, la acestia vei gasi cele mai bune servicii la cel mai bun raport pret/calitate,

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top