Stiri

Digi începe extinderea în Belgia

Societatea dorește să informeze piața cu privire la faptul că la data de 27 august 2023, societățile belgiene afiliate acesteia, Digi Communications Belgium N.V. și InSky N.V. (“Asocierea belgiană”) au încheiat cu Proximus Plc., cel mai important operator belgian, o serie de contracte de servicii de gros, în baza cărora Asocierea belgiană a achiziționat servicii naționale de roaming, pentru o perioadă de minim 5 ani, pe teritoriul belgian. În plus, conform contractelor menționate mai sus, se preconizează că un număr de aproximativ 400 de site-uri mobile (infrastructură fizică) vor fi cumpărate în următorii 4 ani.

Alături de pachetul de spectru achiziționat cu ocazia ultimei licitații, care a fost finalizată la 21 iunie 2022, aceste noi contracte comerciale vor îngădui Asocierii belgiene să continue dezvoltarea strategiei noastre, care, împreună cu investițiile substanțiale și eforturile semnificative alocate în acest scop, ne vor permite să pregătim începutul furnizării serviciilor de comunicații pe piața belgiană. (a declarat Serghei Bulgac, Director General, Chief Executive Officer)

Compania a anunțat încă de anul trecut că intră pe piață belgiană, dar zilele acestea a anunțat că efectiv au început dezvoltarea ce va dura 4 ani.

Digi fiind prezentă și în alte țări în afară de România precum Spania, Italia și Portugalia.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top