Stiri

Digi lansează Fiberlink 2,5 Gbps și 10 Gbps

Digi a lansat azi în premieră în România, Fiberlink 10 Gbps, serviciul de internet cu cea mai mare viteză din România, dedicat clienților noi și existenți.

Așa cum le spune numele, vorbim de 2 noi servicii de top:

2,5 Gbps – 45 Lei/lună, bandă upload/download simetrică
10 Gbps – 50 Lei/lună, bandă upload/download simetrică

Prețul serviciului va fi de 50 Lei/lună (TVA inclus) pentru pachetul Fiberlink 10 G și de 45 Lei/lună (TVA inclus) pentru pachetul Fiberlink 2.5 G. În decembrie 2021 serviciul va fi disponibil in București, iar în 2022 în majoritatea reședințelor de județ. Este cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, care le aduce clienților viteze de până la 10 Gigabiți pe secundă. Prin introducerea acestui serviciu inovator pe piața, compania devine primul operator din România care oferă un produs care atinge această viteză și marchează, în acest fel, evoluția către o nouă etapă de dezvoltare.

Fiberlink 10 Gbps va fi pus la dispoziția clienților companiei în trei etape. Astfel, în prima etapă, vor beneficia de avantajele acestui produs, clienții care locuiesc în zone din sectorul 1 din București (disponibile pe site), urmând ca în luna decembrie, serviciul să fie oferit la nivelul întregii capitale. Din 2022, abonamentul Fiberlink 10 G va putea fi contractat în toate reședințele de județ, începând cu: Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

Prețul lunar al unui abonament Fiberlink 10 G este 50 lei (TVA inclus), iar pentru serviciul Fiberlink 2.5 G este 45 lei (TVA inclus). Începând de astăzi, clienții existenți, care sunt incluși în prima etapă, pot lansa pre-comenzi/ pot solicita upgrade la pachetul existent direct din contul de client sau pot solicita abonamentul în punctele de prezență Digi sau telefonic la numărul 031.400.4600.

România este inclusă, începând de astăzi, în categoria statelor în care funcționează noua generație a serviciilor Digitale, datorită tehnologiei internetului prin fibră optică Fiberlink 10 G. Este o inițiativă curajoasă a companiei noastre, prin care dorim să îmbunătățim semnificativ experiența clienților și, sperăm noi, să facilităm accesul la internetul viitorului. Performanța acestui serviciu este de 10 ori mai bună decât tehnologia 1 Gbps, pachet lansat de Digi în urmă cu opt ani. Pentru acest progres le mulțumesc tuturor colegilor noștri care au demonstrat o implicare constantă, astfel încât Digi să fie primul operator din România care pune la dispoziția clienților săi cele mai bune servicii de comunicații, la cele mai ofertante și accesibile prețuri de pe piață”, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședintele Digi | RCS & RDS.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top