Stiri

Digi Storage este noul serviciu de Cloud de la RCS&RDS

RCS&RDS se pregateste de lansat noul serviciu de Cloud: Digi StorageRCS&RDS isi lanseaza un serviciu de stocare a datelor in cloud. Dupa ce a lansat pe piata servicii de fidelizare in care a oferit tablete si televizoare acum ne uimeste cu informatii despre servicii ce urmeaza sa intre pe piata consumatorilor in foarte scurt timp. Digi Storage a fost inregistrat la Oficiul de Stat pentru inventii si Marci (OSIM), ceea ce inseamna ca in scurt timp vom putea folosi serviciul de stocare in cloud, operatorul telecom deja incepand instructajele printre angajati cu privire la Digi Storage.

Vezi si: RCS&RDS ofera clientilor televizoare LED si tablete

Anul trecut, Orange Romania a lansat un astfel de serviciu oferit persoanelor fizice atat in mod gratuit cat si contra cost pentru stocarea de imagini, filmulete, muzica dar si contactele din telefon. Informatiile putand fi accesate oricand atat de pe smartphone cat si de pe alte deviceuri precum tablete sau laptopuri.

Aceasi miscare a facut-o si Vodafone Romania, tot anul trecut, oferind spatiu de stocare de tip Cloud intre 15 GB si 50 GB in functie de valoarea abonamentelor.

Planurile tarifare pentru Digi Storage:

50 GB – 3 lei/luna;

100 GB – 6 lei/luna;

150 GB – 9 lei/luna.

Se ofera 20 GB in mod gratuit pentru cei care folosesc abonamenteke de Digi Fiberlink 500 si Digi Fiberlink 1000.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top