Stiri

Din 5 noiembrie Cinema 7D la Iulius Mall Iasi

cinema-7-dPrimul cinema 7D din Iasi se deschide la Iasi pe 5 noiembrie, la etajul 2 din Iulius Mall, anunta reprezentantii mall-ului. Spectatotii pot deveni “eroi principali” in urmariri spectaculoase, deraieri de trenuri, curse nebunesti cu vagonetul de mina, aventuri prin jungla simtind adierile de vint sau vibratii.
Cinema 7D reprezinta un concept nou in entertainment, care combina tehnologia tridimensionala cu senzatiile tactile si olfactive.
Sala de la Iulius Mall Iasi are 12 locuri, cu scaune care se misca in trei planuri si sistem de sunet „5+1 HI Definition”, spectatorul devenind astfel eroul principal. Ochelarii speciali si efectele senzoriale precum adieri de vant, stropi de apa, gadilituri, vibratii sau atingeri la nivelul picioarelor sporesc adrenalina si il transpun pe privitor in mijlocul actiunii.

Cinema 7D se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, fiind o forma de distractie antrenanta, palpitanta si de neuitat. Robo Soldier, Forest Adventure, Western Coaster, Devil’s Mine Ride, Haunted Raceway sunt doar cateva titluri din gama completa de senzatii 7D.
Pretul unui bilet variaza intre 15 si 25 lei, in functie de film, care poate dura intre 7 si 18 minute.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top