Sanatate

Dinți ficși în 24 de ore

Implanturile cu dinți ficși

Implantologia imediată cu dinți ficși permite recuperarea masticației și a esteticii dentare în mai puțin de 24 de ore. Cu implantologie imediată, pacienții care vin la clinica dentară Dental Privilege își pot recâștiga capacitatea de a mânca și de a zâmbi. Implanturile cu încărcare imediată reprezintă o descoperire în lumea implantologiei și oferă beneficii importante din ziua în care sunt plasate implanturile. Deși ar trebui să ai o dietă cu mâncare moale în primele câteva zile, poți mesteca din ziua operației. Vei putea vorbi și vocaliza complet natural. Estetică dentară imediată, îți va reda un zâmbet nou în 24 de ore. Îți vei recăpăta stima de sine și calitatea vieții. Poți duce o viață normală încă din ziua operației. Dinții ficși contribuie la remodelarea gingiei, care va fi esențială pentru estetica finală a dinților ficși permanenți și astfel, nu este nevoie de proteze detașabile care se mișcă și sunt incomode.

Se pot fixa dinţii într-o singura zi?

Tehnica implantului cu încărcare imediată poate fi utilizată în zonele estetice ale dinților anteriori unici sau în restaurările întregii guri. Tehnica cu dinți ficși este potrivită tuturor persoanelor care nu tolerează proteze detașabile, datorită funcționalității și disconfortului lor scăzut. După osteointegrare dinamică, dinții încărcați imediat sunt înlocuiți cu coroane permanente, cum ar fi proteze de zirconiu pe implanturi.

Când pot fi plasate implanturile cu dinți ficși?

Implanturile cu dinți ficși sunt plasate în special în cazurile în care întreaga gură trebuie înlocuită cu implanturi dentare. Ele sunt, de asemenea, indicate pentru a înlocui dinții unici în zona estetică anterioară. Implanturile cu dinți ficși nu sunt indicate pentru a fi puse pe molari. Obiectivul principal al tehnicii de implantare imediată, este rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor estetice, cum ar fi umplerea unui spațiu atunci când lipsește un dinte.

Cu  implantologie de încărcare imediată  se realizează o osteointegrare dinamică. Aceasta înseamnă că apare în același timp când dintele este funcțional în gură. Această osteointegrare dinamică îți permite să ai dinți ficși imediat, până când se pot implanta dinții definitivi. Dinții ficși sunt folosiți pentru a-ți satisface cerințele estetice și de confort în perioada de osteointegrare.

Care sunt cerințele pentru dinți ficși?

Principala cerință este de a obține stabilitatea primară a implantului dentar. Cantitatea și calitatea osului trebuie să fie suficient de bune. Pentru restaurări complete ale gurii, se recomandă 8 implanturi dentare pe arcadă. În acest fel, se pot reface forțele funcționale pe care dinții permanenți le vor primi favorabil. Pentru a crește rata de succes a implanturilor cu încărcare imediată,  medicul stomatolog de la clinica dentară  Dental Proivilege va face o planificare prealabilă în funcție de tipul de proteză și de numărul de implanturi care urmează să fie plasate.

Implantarea imediată este o soluție practică pentru edentat, este un tratament care odată operat și imediat ce implanturile sunt plasate, vei avea dinți ficși în 24 de ore. Dinții ficși sunt așezați provizoriu, și în acest fel, pacientul rămâne cu dinți ficși, în timp ce implantul aderă la os. Principalul său avantaj constă în reducerea sau eliminarea timpului de așteptare între plasarea implantului dentar și plasarea dinților ficși.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top