Stiri

Distreaza-te cu prietenii sau colegii de munca invatand sa gatesti la M&G Food Studio

M&G FOOD STUDIO este un vis mai vechi care dupa o lunga asteptare si munca intensa a devenit realitate. Am creat un spatiu dedicat teambuilding-urilor, petrecerilor de firma, aniversarilor si evenimentelor cu tematica culinara. Structurat pe doua nivele, food studio-ul nostru este un mix perfect intre bucataria de acasa (dotata cu echipamente si accesorii din gama premium) si sufrageria primitoare in care ne place sa petrecem timpul cu prietenii, colegii sau familia. Pe scurt, Friendly Cooking Events, a declarat Gabriela Ferent, Owner and Founder at M&G Food Studio Iasi.

Toate evenimentele, pornesc de la un meniu care se stabileste de comun acord, in functie de buget, tematica sau preferintele participantilor. Avem un chef, care ii va indruma pas cu pas in realizarea preparatelor si se va asigura ca toti participantii vor petrece timp de calitate, vor invata lucruri noi si se vor rasfata cu preparatele realizate chiar de ei.

Evenimentele culinare din cadrul food studio-ului se pot organiza pentru multipul de 15 persoane, pana la maximum de 60 persoane.

Mai jos, este un scurt rezumat al tipurilor de evenimente pe care M&G FOOD STUDIO le ofera:

teambuilding (poate fi axat pe lucru in echipa, de tip competitional, caritabil, etc)

degustari de vinuri si asocierea acestora cu preparate – alaturi de chef-ul nostru, putem implica un somelier care sa le dezvaluie mici secrete de asociere a vinurilor cu preparatele, pentru a imbunatati experienta culinara si iesirile in oras;

aniversari – sarbatoritul va fi ajutat de chef-ul nostru si de prieteni, colegi sau familie la elaborarea unui meniu festiv, intr-un cadru relaxant.

petreceri de firma – in care membrii echipei gatesc sub indrumarea unui chef, dupa care pot petrece in zona special amenajata, alaturi de ceilalti colegi.

petreceri private – in care participantii (prieteni, membrii familiei, etc) gatesc sub indrumarea unui chef, dupa care pot petrece in zona special amenajata, alaturi.

live cooking show – In cazul in care aveti un delegat important si doriti sa ii oferiti o seara interactiva in care sa ia parte la procesul de gatire, chef-ul nostru va pregati in fata participantilor diverse preparate, explicandu-le pas cu pas procesul de realizare.

module de gatit pentru adulti (incepatori, mediu, avansati) dar si pentru copii.

Te invitam sa vizitezi pagina Facebook a celor de la M&G FOOD STUDIO si sa rasfoiesti brosura atasata, pentru a-ti face o idee mai clara asupra serviciilor noastre si a ambiantei pe care am creat-o.

In cazul in care, cele de mai sus ti-au starnit interesul, iti stau la dispozitie pentru a-ti detalia la ce ne-am gandit cand am demarat acest proiect si cat de multe lucruri frumoase si evenimente savuroase ne-am propus sa facem!

M&G FOOD STUDIO Iasi
Adresa: Strada Dumbrava Roșie 42, Iași
Telefon: 0740 407 724

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top