Stiri

Dupa ce criterii iti alegi masina de spalat rufe?

Primul lucru care iti lipseste atunci cand pleci de la parinti este spalatul hainelor. La inceput toata lumea isi duce hainele la curatatorie pana se ajunge in punctul in care este scump si nu reprezinta un confort. De exemplu cand vrei sa pleci in weekend in oras si iti dai seama ca nu reusesc cei de la curatatorie sa te rezolve in timp util si atunci ajungem cu totii la concluzia ca este utila o masina de spalat in casa.

Primul pas este ca atunci cand dispuneti de banii necesari este sa mergeti intr-un magazin specializat sau sa accesati magazinele online din Romania si prima concluzie este ca banii nu sunt suficienti si ca este bine sa mai asteptati urmatorul salariu si abia atunci porniti la drum corespunzator, adica cu bani si cu cateva cunostinte de baza, alea fiind de obicei culoarea, dimensiunea si cate kilograme d ehaine pot fi spalate in acelasi timp. La a doua tentativa de a cumpara o masina de spalat se incearca varianta care cuprinde consumul de enrgie, centrifuga, numarul de rotatii si asa mai departe.

Pentru oamenii care stau prost cu timpul au aparut si masinile de spalat cu uscator, puteti gasi mai multe informatii utile despre aceasta functie accesand masinadespalatcuuscator.ro, functia fiind integrata si desi nu este comparabil cu uscatorul separat, aceste masini pot fi eficiente in anumite sezoane ale anului. Unul din principalele avantaje este cel de gestionare a spatiului din gospodarie, acum nu mai este nevoie de doua electrocasnice separate care sa aglomereze casa.

Functia aceasta d euscare poate fi utila, mai ales vara cand unele haine pot fi purtate chiar dupa tot procesul de spalare si uscare, dar idncolo de aceasta functie trebuie avuta mare grija cand alegem o masina de spalat la capacitatea de spalare, dimensiunile masinii de spalat rufe pentru ca depinde mult de und evrem sa o amplasam, intr-o baie mica nu poti pune o masina de spalat mare pentru ca ai sa ajungi sa nu mai poti respira in camera respectiva, dar dincolo de asta trebuie stiut numarul de viteze, de programe disponibile mai ales pentru ca acolo conteaza mult tipul d ehaine spalate dar si durata programelor, la care se mai adauga si viteza de cetrifugare, un criteriu extrem de important de altfel.

Mai nou, noile branduri producatoare de astfel de masinarii au investit in nivelul de zgomot, adica atunci cand hainele sunt stoarse cu programul de centrigufare, masina de spalat face un zgomot, ei bine cei de la Samsung si Beko au facut in asa fel incat acel zgomot sa fie amortizat. Trecand peste asta mai conteaza termostatul sau senzorul de umiditate.

Tu dupa ce criterii iti alegi masina de spalat?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top