Stiri

Ediție aniversară a Târgului de Artă și Antichități, la Palas

Spiritul sărbătorilor a luat cu asalt orașul și toată lumea pare că are același gând: „Să luăm toate cadourile de pe listele celor dragi!” La Palas găsești tot ce ai nevoie pentru familia ta făcând o singură vizită. Cu atât mai mult în acest weekend, când are loc ediția aniversară de 10 ani a Târgului de Artă și Antichități, dar și târgurile de cadouri Atelierul Artistului și Santa`s Train.

Acum 10 ani, în Atriumul Palas se instala pentru prima dată Târgul de Artă și Antichități, eveniment care avea să devină o tradiție pentru ieșeni. Astfel, în ultimul weekend al fiecărei luni, expozanții au adus în inima orașului părți din trecut. În perioada 16 – 18 decembrie 2022, are loc ediția aniversară a Târgului de Artă și Antichități, iar pasionații de istorie sunt așteptați cu piese de colecție. „De 10 ani, colecționari și buchiniști din toată țara expun în Palas Mall, de la obiecte de mobilier elegante, colecții de orologerie, tablouri, monede,  timbre, argintărie, bijuterii, decorațiuni și alte obiecte, care au supraviețuit vremurilor. Clienții se întorc de fiecare dată să afle de la anticari fascinantele povești ale pieselor înnobilate de trecea anilor, lucru care ne determină să revenim de fiecare dată cu drag”, a declarat Aurel Burlă, organizator al Târgului de Artă și Antichități. 

În luna decembrie, Atriumul Palas este învăluit în atmosfera festivă, iar cei care sunt în căutarea unui cadou cu siguranță îl vor găsi la Atelierul Artistului sau la Santa`s Train.

11 designeri și artiști vizuali au pregătit cu migală obiecte unicat ce pot fi darul perfect pentru cei dragi, la Atelierul Artistului. Hub-ul artiștilor locali se află în zona Zara și va fi prezent în Palas până pe 23 decembrie. Bijuterii, decorațiuni, piese vestimentare, lucrări de artă și multe alte obiecte lucrate manual. Dacă vrei să vezi cu ce artiști te vei întâlni la Palas, poți să intri pe pagina de Facebook Atelierul Artistului.

În Atrium are loc, până pe 27 decembrie, și Santa`s Train, unde poți găsi: bijuterii tematice, tablouri cu motive de iarnă, accesorii din piele sau brodate, produse cosmetice și uleiuri din lavandă, ceaiuri, condimente și ciocolată premium.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top