Stiri

Elementul de baza al camerei de baie – Alege bateria de dus perfecta, pentru un confort sporit

Locuitorii unei case sau a unui apartament achizitioneaza zilnic obiectele sanitare din baie. Acestea permit functionarea la nivel optim a incaperii, iar bateriile sunt considerate obiecte sanitare care stau la baza fiecarei chiuvete, cazi sau dus.

O baterie dus este utilizata in baie si sta la baza furnizarii optime a apei. Bateria pentru dus a castigat recent tot mai multa notorietate, datorita beneficiilor utilizarii sale. Acest obiect sanitar detine un sistem tehnologic ce permite utilizarea eficienta si usoara, aspect cautat de toti utilizatorii.

Care sunt caracteristiciile principale ale bateriei de dus?

O baterie dus permite reglarea nivelului de apa: mai precis, acest obiect sanitar functioneaza in baza unui sistem tehnologic de reglare a apei. Cu ajutorul unui dispozitiv numit maner plin, utilizatorul poate stabili nivelul de apa furnizat. Acest sistem de reglare a cantitatii de apa ofera privilegiul utilizatorului de a se adapta usor nevoilor sale.

Bateriile de dus sunt extrem de apreciate de utilizatori, deoarece acestea detin un sistem tehnologic ce permite stabilirea temperaturii optime a apei. Cu alte cuvinte, gratie sistemului denumit limitator de temperatura, utilizatorul are posibilitatea de a alege temperatura optima a apei. Acesta poate opta pentru furnizarea apei reci sau calde, in functie de preferintele sale.

Tipuri de baterii de dus

Exista baterii de dus cu termostat sau fara termostat. Termostatul ofera posibilitatea de a fixa temperatura maxima a apei ce urmeaza a fi furnizata. Asadar, utilizatorul poate opta pentru o baterie dus termostata sau pentru o baterie de dus simpla, in functie de dorintele si nevoile lui.

Bateriile dus pot fi incastrate: acestea detin un cadru ce ofera un aspect placut si modern. Forma cadrului poate fi rotunda, dreptunghiulara sau chiar patrata. Utilizatorul ale posibilitatea de a alege unul dintre aceste trei forme. De obicei, cadrul are culoarea crom, precum bateria dus.

Aceste obiecte sanitare sunt recunoscute pentru design-ul simplu. De cele mai multe ori, culoarea lor este crom. Cromul este apreciat de tot mai multe persoane, deoarece permite incadrarea facila a obiectului sanitar in orice tip de baie. Design-ul este elegant, motiv pentru care multi utilizatori opteaza pentru acest model de baterie baie.

Bateriile dus detin un sistem simplu de montaj,  acesta avand  loc pe perete. Fixarea pe perete a acestuia, la nivelul dorit nu este dificila. Utilizatorii cauta achizitionarea unui obiect sanitar rapid, pentru a economisi timp si bani. Montarea nu presupune detinerea de cunostiinte in domeniu, acesta fiind conceput in asa fel incat fixarea pe perete sa fie usoara pentru fiecare utilizator.

In urma achizitionarii unei baterii dus, exista posibilitatea ca aceasta sa detina cateva componente ce poarta numele de accesorii. Mai exact, bateria dus poate fi insotita de o para pentru dus, suport para pentru dus si/sau furtun. Toate aceste elemente permit functionarea eficienta a bateriei dus. In functie de pachetul ales, utilizatorul poate opta pentru aceste accesorii sau nu.

Bateria pentru dus pentru camera de baie

Magazinul specializat in electronice si obiecte sanitare ofera spre vanzare o gama larga de baterii dus. In functie de nevoile clientului, magazinul online baterii-lux.ro comercializeaza numeroase modele de baterii pentru dus. Accesarea site-ului ofera posibilitatea utilizatorului de a gasi informatii practice si utile, specifice fiecarui tip de baterie dus. Clientul poate plasa cu usurinta comanda, dorita site-ului intuitiv, extrem de prietenos.

Acceseaza cu incredere  aici si achizitioneaza produsele potrivite pentru baia ta.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top