Stiri

Iata bateria cu senzor pe care ar trebui sa o incerci

Se intampla, uneori, sa uitam apa la baie curgand pentru ca ne grabim sau, poate, descopera cei mici robinetele si sunt fascinati sa se joace cu ele. Din aceste simple motive, cei de la Grohen au inventat o baterie baie senzor, pentru un consum inteligent al apei.

Avantajele si dezavantajele unei baterii pentru baie pe senzor

Aceste tipuri de baterii se gasesc instalate la lavoarele din restaurante, cafenele sau chiar mall-uri. Acestea functioneaza doar atunci cand apropii mainile de senzor. Principalele avantaje ale folosirii unui astfel de obiect sanitar chiar in casa ta sunt nenumarate. Printre ele se numara: consumul vizibil redus de apa si lipsa bacteriile de pe robinet (evitam contactul cu „boala mainilor murdare„). Ceea ce este incantator la aceste tipuri de baterii pentru chiuveta din baie este faptul ca se pot seta la un anumit numar de secunde in care apa sa curga .

Cum nimic nu este perfect pe aceasta lume, nu exista doar avantaje in cazul acestui produs, ci si dezavantaje. Unul dintre dezavantaje ar fi pretul ridicat. Incadrandu-se in categoria de produse de lux, pretul unei baterii baie senzor marca Grohen incepe de la 700 – 800 lei si poate ajunge chiar si pana la 5 000 de lei. Atunci cand calitatea conteaza pentru client, pretul ramane doar un numar. Un alt dezavantaj al acestui model de baterie pentru chiuveta din baia ta este durata de viata. O baterie pentru chiuveta normala poate fi schimbata dupa 5 ani sau poate chiar mai mult, in timp ce aceste tipuri de baterii necesitata schimbarea la doar 2-3 ani dupa achizitie. Este unul dintre prinicipalele motive pentru care o baterie cu senzor este preferabila celor clasice.

Daca iti doresti un astfel de obiect sanitar, trebuie sa stii ca si baia trebuie sa fie amenajata cum trebuie, conform anumitor standarde. Din ce in ce mai multe locuinte moderne au inceput sa adopte, pentru baii si bucatarii, bateriile pentru chiuveta cu senzor. Ca sa fii sigur ca nu arunci banii pe fereastra, alege unul dintre modelele de baterii baie cu senzor marca Grohen. Produsele fabricate in Germania dau dovada de calitate superioara si de detalii fine ce pun in evidenta caracterul de lux al produsului.

De unde achizitionam produsul perfect?

Intreaga gama de baterie baie cu senzor de la Grohen este prezenta pe site-ul www.baterii-lux.ro . Incearca un altfel de produs, care ofera functii de top. Pentru a intra in posesia celor mai bune produse, acceseaza site-ul si plaseaza o comanda sau contacteaza unul dintre reprezentantii magazinului la numarul de telefon 0721 482 872. Trebuie sa stii ca fata de alte baterii cu senzor, cele de Grohen au o durata de viata de pana la 7 ani .

Aboneaza-te acum la newsletter-ul magazinului pentru a fi la curent, in permanenta, cu ultimele modele de baterii baie cu senzor. In cazul in care vrei sa oferi sugestii de orice fel celor de aici, o poti face trimitand un mail pe adresa office@baterii-lux.ro . Echipa magazinului este disponibila pe mail, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Nu uita! Pentru a economisi bani la factura de apa, alege o baterie baie senzor de la Grohen.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top