Stiri

De ce am alege o baterie chiuveta de lux, si nu una standard?

In baile noastre, majoritatea elementelor joaca rol dublu: functionalitate si estetica. Aproape orice produs, echipament sau obiect are o anumita utilitate, insa fiecare in parte are un cuvant de spus in aspectul general, asa cum o baterie chiuveta baie poate completa stilul minimalist al unei bai moderne.

Bineinteles ca vom alege o baterie care sa arate bine si sa se potriveasca cu celelalte elemente, insa functionalitatea este caracteristica principala.

Cum ne orientam in piata de produse sanitare?
Baile sunt locuri unde ne simtim confortabil si in siguranta. Tocmai pentru a asigura ridicarea incaperii la aceste standarde, este necesar sa achizitionam o baterie premium, care desi este mai costisitoare, longevitatea ei excelenta este un foarte bun amortizor al investitiei.

Asta nu inseamna ca orice gasim scump este neaparat ceva de calitate inalta. Un aspect modern si cu o eticheta de pret umflata ne pot foarte lejer induce in eroare. Pentru a fi siguri ca achizitionam o baterie chiuveta baie cu adevarat performanta, tot ce avem de facut este sa facem achizitia de la un comerciant specializat.

Odata ce suntem siguri ca am gasit locul ideal pentru a cumpara un produs de calitate, ne putem orienta dupa un model care intr-adevar sa completeze stilul baii si sa arate placut atat pentru noi, cat si pentru musafiri.

De ce baterii de lux?
O baterie chiuveta baie premium este considerata de lux pentru ca atingele ambele standarde, fiind atat extrem de durabila, cat si foarte atractiva. Caracteristicile si avantajele unor astfel de baterii sunt urmatoarele:

  1. O baterie de lux este longeviva

Daca nivelul inalt de specializare al comerciantului nu este suficient pentru a ne convinge, vom vedea pe pielea noastra ca bateria va functiona la fel de bine si dupa ani intregi, fara a se degrada sau a permite apei sa se inflitreze pe unde nu trebuie. Intretinerea unei baterii de lux este la fel de simpla ca in cazul unei baterii standard, deci calitatea inalta nu vine cu batai de cap suplimentare.

  1. O baterie de lux completeaza si imbunatateste stilul baii

Bateria chiuvetei este un lucru cu care atat noi, cat si musafirii, intram in contact. Din acest motiv, bateria constituie unul dintre principalele elemente estetice intr-o baie. Utilizand variante ce difera in functie de pozitie, inaltime, stil general, culoare, robineti, clapete sau dimensiune, bateria poate fi folosita cu succes implementarea anumitor stiluri in baia noastra.

  1. O baterie de lux ne ajuta sa economisim bani pe termen lung

Este o astfel de baterie chiuveta baie mai scumpa? Evident. Totusi, nu ar trebui sa ne lasam pacaliti de asta. In magazinele specializate, pretul reflecta intr-adevar nivelul de calitate al acesteia, iar faptul ca ne vom bucura de aceeasi baterie pentru ani intregi va duce la amortizarea investitiei. Ba mai mult, o baterie performanta ajuta la o distribuire mult mai eficienta a apei, lucru ce ne va ajuta din nou sa economisim bani.

Comerciantul specializat
Magazinul Baterii-lux.ro este un magazin online de echipamente sanitare de calitate premium. Printr-o oferta formata din produsele performante ale marelui producator GROHE, magazinul Baterii Lux este locul ideal pentru a achizitiona o baterie chiuveta baie in care vom putea avea incredere pentru ani intregi si care va starni admiratia tuturor celor ce ne trec pragul.

Magazinul ofera aici posibilitati multiple de comanda si plata, precum si asistenta telefonica pentru alegeri informate si corecte.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top