Stiri

Eliminati “jegul” din Politia Rutiera Iasi

Politia rutiera iasiToata presa scrie despre interventia ofiterilor de la anticoruptie asupra Politiei Rutiere din Iasi, ar fi frumos o sanctionare serioasa asupra celor care in loc sa-si faca treaba in slujba cetateanului ei “survoleaza” Copoul in scopul de a agata tinere domnisoare, facand un fel de abuz datorita meseriei pe care o practica.

Nu stiu cati dintre voi, cititori a acestor randuri, stiti cat de usor se poate obtine un permis de conducere sau stiti cum cu un zambet, sau o recomandare, dintr-o amenda se face un avertisment verbal sau in cel mai rau caz unul scris, tot putini dintre voi stiti cum inainte de sarbatori cei de la Rutiera au primit spagi in schimbul unei suspendari de permis.


Mi-ar place sa ma exprim mai in detaliu legat de acele filtre de alcool, in trafic, care de cele mai multe ori sunt “comenzi” a apropiatilor si nu stiu cati dintre voi stiti ca cei care va retin permisele de conducere pentru ca ati consumat alcool si v-ati urcat la volan, petrec weekend de weekend in cluburile de fite din oras, iar spre dimineata se urca la volanul masinilor si se incumeta la plimbari pe bulevardele principale din oras. Pe ei nu-i opreste filtrul de politie ? Lor nu li se suspenda permisele de conducere ? Pai nu !
Nu-mi ajung degetele de la maini si de la picioare pentru a enumera pe domnii politisti ce fac abuz de meseria pe care o practica. Nu vi s-a intamplat sa vi se retina certificatul de inmatriculare a masinii personale de catre “domnii curcani”, desi acestia au folii pe geam de nu vezi nimic prin ele ? sau ca detin jante si anvelope care nu sunt trecute in cartea masinii ?
Pe mine sincer ma irita un brav “politist altex” ( angajat doar cu buletinul precum cei de la comunitara ) care ma opreste sa-mi explice ca eu am incalcat legea desi colegii dumnealui sau poate chiar el dupa o noapte furtunoasa intr-un club din Iasi se urca la volanul masinii sale cu geamuri negre si jante cat mai mari si eventual cu o pitipoanca in dreapta care a dansat o noapte intreaga avand doar o apa plata fara lamaie in poseta.
Legea este facuta pentru toti, daca ne respectam ca oameni atunci ne vom putea intelege. Ar fi frumos sa fie prinsi asupra faptului toti acesti oameni care-si fac tara si meseria de ras.


Asa ca domnule comisar sef Petru Frunza in interviul luat de postul de televiziune Tele M nu va mai faceti ca nu stiti ce subaltern facea raliuri pe Copou, ce fel de sef al Politiei Rutiere sunteti ? Va aduc eu aminte daca chiar doriti lucrul asta.
Mai multe discutii despre abuzurile politiei rutiere iasi gasiti pe forumul Auto Motor Club.

Articol Iasi4u

Facebook Comments Box

8 Comments

8 Comments

 1. Valentin Turcu

  January 10, 2009 at 4:57 am

  Foarte bine zis, superb ! Bora, Golf 5, Seat Leon, Fabia Sedan si multi altiii … 😀

 2. Khaoss

  January 10, 2009 at 6:39 am

  “Fa ce zice popa, nu ce face popa!”

 3. Pingback: pligg.com

 4. honda

  January 10, 2009 at 7:17 pm

  al’  de face raliuri in copou din cate stiu eu merge si pe benzina politiei, parca… :D… nu ca ar avea si cu cine sa faca, doar cu vreo dacie mai harbuita =))

 5. Pingback: Curatenie prin Politia Rutiera din Iasi | Blog Iasi4u

 6. Gigel

  January 11, 2009 at 5:50 pm

  Foarte prost scris articolul , foarte frustat , si nu in sensul  frustrarii fata de politistii din Iasi , ci fata de  politistul care se urca la  “volanul masinii sale cu geamuri negre si jante cat mai mari si eventual cu o pitipoanca in dreapta”, probabil ti-au curs niste balute la “pitipoanca” aia toata noaptea si na , acum inteleg . Pe langa astea foarte dezinformat , daca ai cohones , da : nume, numar de inmatriculare , ora, clubul ..Inteleg ca nu e treaba ta, ca nu e etic si moral ..dar te stie lumea … plus , poate te place data viitoare “pitipoanca” daca te vede ca ai si tu 2 coite acolo ;))

 7. tania

  January 11, 2009 at 10:20 pm

  hhahahhahahahhahahah………repet Bogdan…….AI LUAT AMENDA????

 8. gyovanni

  March 5, 2012 at 8:45 pm

  mai are rost numele stie el cine e ala sau poate o msa se faca detectiv particular si dupa aia ati spune si ziua in care sa nascut ora minutu fractiunea de secunda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top