Stiri

Ford B-MAX pentru Politia Rutiera din Iasi

ATI Motors, dealerul Ford Iasi se alatura campaniei rutiere “Alege Viata”, dealerul situat pe DN 28, Iasi – Targu Frumos km. 10 a oferit Politiei Rutiere din Iasi un automobil Ford B-Max fabricat la noi in tara, la uzina Ford de la Craiova, pentru activitatile destinate cresterii gradului de siguranta rutiera pe raza judetului Iasi.
ATI Motors nu este singura reprezentanta din Iasi care a facut acest lucru, parcul auto al Politiei Rutiere Iasi mai detine prin campania “Alege Viata” o Toyota Yaris si o Toyota Avensis.

Masina este echipata cu motorul 1.0 Ecoboost care este de asemenea fabricat la Craiova si care a castigat premiul “Motorul International al Anului” in 2012

Cel mai ieftin RCA

Automobilul Ford B-MAX pentru Politia Rutiera Iasi este dotat cu toate mijloacele corespunzatoare domeniului de activitate, prin aceasta initiativa, Serviciul Rutier Iasi si ATI Motors isi propun sa contribuie la imbunatatirea comportamentului neadecvat in trafic si a activitatilor de educatie rutiera a caror beneficiari sunt iesenii.

(P) Click AICI pentru a cumpara cea mai ieftina rovinieta!

Mai multe imagini cu Ford B-MAX pentru Politia Rutiera din Iasi, gasiti in galeria foto de mai jos, pentru a vedea imaginile la rezolutie mai mare apasati click pe ele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

5 Comments

5 Comments

 1. Ciprian

  May 8, 2013 at 5:11 pm

  “ATI Motors, dealerul Ford Iasi se alatura campaniei rutiere “Alege Viata”, dealerul situat pe DN 28, Iasi – Targu Frumos km. 10 a oferit Politiei Rutiere din Iasi un automobil Ford Focus B-Max fabricat la noi in tara, la uzina Ford de la Craiova, pentru “activitatile destinate impotriva cresterii gradului de siguranta rutiera” pe raza judetului Iasi.”-si eu care credeam k se  doreste sporirea gradului de siguranta. :))

 2. neculai

  May 8, 2013 at 5:59 pm

  da nu ati avut ce face futema-s in fordu mamii voastre..masini de cacat …sugatori de pvla

 3. Elena

  May 8, 2013 at 9:12 pm

  Ca in Logan nu le statea bine… Hotilor!

 4. Mikki

  May 9, 2013 at 12:07 am

  Esti patron sau vanzator de masini noi ? Simpu  SUGI PVLA SI DAI LA POLITIE o masina in folosinta ca sa nu se ia de tine si de masinile tale !

 5. Pingback: Politia Rutiera Iasi are incepand de astazi un BMW X1 xDrive20d | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top