Stiri

Este caruciorul 3 in 1 un carucior potrivit oricarui sezon? Afla acum

 

Caruciorul este, probabil, unul din primele produse la care se gandesc parintii in momentul in care vor sa inceapa sa cumpere produse pentru noul nascut. Acesta incepe sa fie folosit inca din momentul externarii mamei si copilului din spital, el venind in ajutor din acea clipa pana cand copillul este destul de mare cat sa paseasca pe portile gradinitei. Fiind un produs atat de important si de folosit, este important ca acesta sa fie rezistent si sa poata fi folosit in orice sezon.

Cele mai populare in ultima vreme sunt modelele de carucioare 3 in 1. Ele par sa fie cele mai cautate si mai cumparate tipuri de carucioare in ultimii ani si, dupa noi, pe buna dreptatea. Acestea prezinta o calitate ridicata, avand multiple accesorii care sa duca produsul intr-un obiect indispensabil indiferent de conditiile meteo si de anotimp.

 

Pot folosi acest carucior 3 in 1 la mare sau pe zapada?

Acestea sunt unele dintre cele mai intalnite intrebari atunci cand parintii vin sa se intereseze de noile carucioare 3 in 1. Raspunsul la ambele intrebari este da, insa uneori este posibil sa trebuiasca sa fie facute unele adaptari. Multi parinti doresc sa isi continue concediile la mare din timpul verii inca de la varste fragede ale copilului, varste la care caruciorul nu poate fi lasat acasa la nici o iesire. Astfel, carucioarele sunt facute astfel incat sa aiba rotile mai mari, aceste fiind de ajutor la transportul prin nisip sau pe suprafete „imposibile”.

Pe de alta parte, zapada reprezinta un aspect diferit. Zapada nu impiedica trecerea caruciorului, insa este neplacut efectul de alunecare si de oprire a rotilor in straturi prea mari. Din acest motiv, au fost implementate solutii ca cea a montarii schiurilor pe rotile din fata ale carutului. Aceste schiuri au dimensiuni foarte mici si pot fi montate si demontate oricand, ele facand transportul in sezonul cu zapada mult mai usor.

 

De ce carucioare 3 in 1 si nu carucioare simple?

Intr-adevar, cele mentionate mai sus pot fi implementate si pe un simplu carucior, nefiind nevoie de modele complicate si scumpe de carucioare 3 in 1. Cu toate acestea, avantajele aduse parintilor par sa fie mai multe in cazul acestor carucioare mai complexe.

Carucioarele 3 in 1 au iesit, si inca ies in evidenta prin cele 3 parti componente, fiecare dintre acestea reprezentand produse de care este nevoie in viata unui nou nascut. Aducerea lor impreuna si posibilitatea montarii lor pe un cadru de carucior a fost primita foarte bine de parinti, atat din cauza practicitatii, cat si din cauza pretului mult mai scazut la cumpararea acestor parti ca un intreg. Din acest motiv, cel mai probabil vom incepe sa gasim mai multe astfel de carucioare pe piata in locul celor simple.

 

De unde as putea achizitiona un astfel de carucior 3 in 1?

In general, aceste carucioare de copii se pot gasi in magazinele specifice bebelusilor. Unul dintre aceste magazine este carucioaredecopii.ro. Acest magazin online, al carui showroom poate fi vizitat oricand, este specializat in produse pentru bebelusi si copii. Daca veti accesa site-ul, veti da de o gama extrem de variata de carucioare, atat 3 in 1, cat si 2 in 1 sau chiar simple, gama in care cu siguranta veti gasi ceva potrivit copilului dumneavoastra.

 

Date de contact:

Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006

Telefon tehnic/ Service: 0760-317-679

E-mail: contact@carucioaredecopii.ro

Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 181A, Sector 6, Bucuresti

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top