Stiri

Cum sa alegi carucioare pentru nou nascuti sigure si confortabile

Venirea pe lume a unui bebelus presupune o serie de responsabilitati. Achizitioarea unui carucior ii ofera noului nascut un plus de siguranta si confort. Cu alte cuvinte, parintii opteaza pentru carucioare nou nascuti de calitate, ce satisfac nevoile si preferintele lor.

Carucioarele pentru nou-nascuti sunt considerate utile in transportarea micutului in parc, in magazin sau in orice loc in care parintele se pregateste sa mearga. Pentru parinti este important ca micutul sa fie in preajma lor oriunde merg, de aceea achizitioanarea unui carucior este esentiala pentru ei.

Care sunt principalele caracteristici ale carucioarelor pentru nou nascuti?

Carucioarele pentru nou nascuti sunt recomandate pentru transportarea unui copil a carui greutate este de cel putin 2 kg jumatate. De cele mai multe ori, carucioare nou nascuti sunt dedicate copiilor intre 0-36 luni. Se pot folosi eficient pana la varsta de trei ani. Exista posibilitatea ca acestea sa fie utilizate eficient in pofida cresterii copilului.

Plimbariile in aer liber sunt recomandate in cazul copiilor, iar accesoriile oferite in urma achizitionarii acestui tip de carucior incurajeaza iesirile. Mai precis, husa pentru ploaie si husa pentru insecte ofera noului nascut un plus de confort. In cazul in care apare ploaia sau vantul se recomnada utizarea husei pentru ploaie.Husa pentru insecte protejeaza noul nascut. Aceasta ofera siguranta parintelui ca copilul sau va fi ferit de muscaturi sau intepaturi. De asemenea, husa se poate utiliza impotriva temperaturii ridicate in functie de nevoi.

Sistemul de pliere este un mecanism apreciat de catre tot mai multi parinti, deoarece acesta ofera posibilitatea de a economisi spatiul din incapere in momentul depozitarii caruciorului. Acesta este usor de pliat gratie unui sistem de pliere modern.

La nivelul cadrului care este considerat baza de suport a caruciorului se amplaseaza o geanta. Aceasta este utila in momentul in care parintele doreste sa transporte cu el obiecte necesare ingrijirii celui mic. In cazul in care parintele si cel mic ies la cumparaturi, adultul are posibilitatea de a depozita produse in acest accesoriu. Exista anumite capse ce faciliteaza prinderea gentii de suportul caruciorului.

Rotile acestui tip de carucior au ca material de baza siliconul si au rolul de a proteja copilul de posibilele denivelari intalnite pe parcursul plimbarii. De cele mai multe ori, rotile din fata ale caruciorului nou nascuti sunt pivotante. Rotile din spate detin o frana si suspensii, astfel incat in cazul in care se intalneste un drum cu diferite portiuni denivelate aceste suspensii reduce socul transmis celui mic. Aceste caracteristici sunt esentiale deoarece ofera adultului un plus de incredere si siguranta.

Cadrul este realizat din aluminiu, motiv pentru care manevrarea caruciorului nou nascuti este usoara. Cadrul este recunoscut pentru greutatea redusa: acesta cantareste aproximativ sapte kilograme. Gratie acestei caracteristici, adultii pot manipula usor caruciorul, adaptandu-se rapid nevoilor si situatiilor neprevazute.

Alegerea modelului potrivit de carucior pentru nou nascuti
Se poate opta pentru unul dintre modele de carucioare pentru nou nascuti oferite spre vanzare de catre magazinele de specialitate.

Comandarea modelului dorit este usoara si se face in cativa pasi foarte rapizi. Carucioaredecopii.ro comercializeaza numeroase modele de carucioare nou nascuti, pentru a putea satisface prioritatile si preferintele fiecarui client. Clientul are privilegiul de a vizualiza aici o gama larga de produse oferite spre vanzare si poate opta pentru un pachet promotional.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top