Stiri

Cum să alegi căruciorul perfect pentru bebelușul tău. Caracteristicile pe care trebuie să le dețină

Cărucioarele pentru bebeluși au evoluat foarte mult în ultimii ani. Așadar, totul este tratat cu mare atenție de către producători, de la designul lor, până la accesorii, aceste lucruri combinând modul de funcționare perfect cu estetica și funcționalitatea lor. În acest articol, vom discuta despre cele mai recente tendințe în designul cărucioarelor, dar și despre accesoriile care îți sunt puse la dispoziție.

Iată tot ce trebuie să știi, atunci când vine vorba de noile tendințe pentru căruciorul copilului rău

  1. Noile modele sunt realizate să fie cât mai practice

Unul dintre cele mai importante aspecte, atunci când vine vorba de cărucioare, este legat de modelul lor. În ultimul timp, tot mai mulți părinți caută ca acest accesoriu să fie cât mai mic și ușor de transportat, dar, totodată, să ofere și confortul necesar celui mic. Așadar, cărucioarele sport se încadrează perfect printre aceste preferințe, pentru simplitatea lor și pentru faptul că se integrează ușor în stilul de viață de zi cu zi. Ele sunt realizate, de cele mai multe ori, din materiale ușoare și durabile, ceea ce le face potrivite pentru deplasările zilnice.

  1. Oferă sisteme de protecție copilului și o manevrare ușoară

Atunci când vine vorba de protecția copilului tău, trebuie să iei în calcul cea mai bună și mai comodă soluție pentru cel mic. Producătorii modelelor se concentrează, astfel, atât pe confortul bebelușului, cât și pe o manevrare extrem de ușoară a dispozitivului. Cei de la babymatters.ro îți pun la dispoziție căruciorul sport premium Cybex Platinum Priam, care vine însoțit de diferite accesorii, acestea fiind gândite pentru a oferi o mână de ajutor părinților, în diferite momente ale zilei. Atât bara de protecție, care poate fi ajustată în funcție de preferințele tale atunci când împingi căruciorul, cât și roțile cu suspensii, oferă un plus de siguranță celui mic, dar și o plimbare liniștită, atunci când se află în cărucior.

  1. Poți opta pentru husele de protecție

Mai mult, husele de ploaie au devenit și ele tot mai des solicitate. Cel mai căutat model de către părinți  este cel transparent, pentru a le permite acestora să își vadă copilul și să-l poată liniști, în cazul în care începe o ploaie sau un vânt puternic, iar cel mic se sperie. Acestea sunt foarte ușor de montat și se potrivesc, în mare parte, pentru majoritatea modelelor de cărucioare, care sunt disponibile pe piață.

  1. Poți adăuga genți suplimentare pentru depozitare

Nu în ultimul rând, în tendințele actuale se mai pune accentul și pe personalizarea căruciorului în funcție de nevoile tale. Părinții pot atașa acestuia diferiți accesorii, pentru a putea să le fie mai ușor atunci când merg într-o plimbare mai lungă și au nevoie de mai multe lucruri pentru cel mic. Așadar, poți adăuga suporți pentru biberon, buzunare pentru depozitare sau chiar coșuri, care te pot ajuta să cari cumpărăturile mai ușor, pe care le faci în drum spre casă.

În concluzie, un cărucior bine dotat atât din punct de vedere al protecției copilului, cât și al coșurilor suplimentare pentru depozitare, îți poate fi de mare ajutor în orice moment al zile. Tu ce cărucior ai ales pentru cel mic?

Sursă foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top