Stiri

Ești din Iași? Află cum să te îmbraci pentru a avea întotdeauna stil

Unele femei arată întotdeauna elegant și la modă, indiferent ce poartă. Indiferent dacă ești deja o fashionistă sau simți că ai putea beneficia o reînnoire a stilului, vei putea să arăți fără prea mult efort într-un mod șic, elegant și aranjat după ce citești acest articol. 

Decoperă în continuare trei moduri prin care te poți îmbraca cu stil, indiferent de situație

Indiferent de momentul zilei sau de locația în care te aflii, fie că visezi o ținută office sau una casual, există câteva metode prin care poți să arăți întotdeauna bine.

  • Poartă haine în culori neutre

Atunci când alegi să porți haine în culori neutre, poți să te folosești de accesorii pentru a adăuga un pic din culorile tale preferate. 

Materialele negre, albe sau gri sunt ușor de mixat și de asortat unul cu celălalt, iar tu poți folosi culori neutre ca bază pentru piesele de excepție din dulapul tău. 

Așadar, dacă vrei să investești într-o garderobă modernă, care va rezista testului timpului și îți va simplifica viața, alege întotdeauna nonculori, adică culori neutre. De exemplu, poți comanda online cizmele de damă de la Kalapod, în culori neutre.

Este recunoscut faptul că hainele în culori neutre sunt elegante și atemporale. De asemenea, prea multe neutre pot înclina ținuta mai mult spre simplu decât spre stilat. Așa că este important să echilibrezi nonculorile din vestimentație cu accesoriile vii și colorate.

  • Poartă haine care ți se potrivesc

Purtarea hainelor care nu se potrivesc cu corpul tău este cel mai rapid mod de a arăta dezordonat și necoordonat, cu excepția cazului în care optezi intenționat pentru un aspect supradimensionat.

Îmbrăcămintea nepotrivită nu arată doar neîngrijită ci te poate face să te simți mai puțin încrezătoare și asta se va traduce în modul în care te prezinți în public.

Dacă tragi constant de o rochie prea strâmtă sau tragi de pantaloni prea mari, vei fi mai îngrijorată de aspectul tău decât de a fi pe deplin prezentă în acest moment. Hainele îți pot afecta starea, așa că purtă haine de calitate, potrivite corpului tău, care să îți construiască încrederea, nu să o diminueze. 

Cumpără haine care ți se potrivesc și îți accentuează cele mai bune trăsături și vei arăta întotdeauna elegantă și rafinată. Dacă găsești o rochie, un costum sau un pantalon care îți place, dar care nu se potrivesc perfect, alege-le pe măsură. Îmbrăcămintea pe măsură arată lustruită și rafinată și este mai confortabilă.

  • Joacă-te cu texturile

Să fii rafinată nu înseamnă că trebuie să porți doar o țesătură sau o singură culoare. Majoritatea designerilor de top folosesc mai multe țesături, texturi și imprimeuri diferite în fiecare ținută.

Împerecherea diferitelor texturi împreună creează o dimensiune vizuală care dă accent unui aspect. Dar, dacă nu știi de unde să începi, amestecarea diferitelor texturi în aceeași familie de culori sau aceeași nuanță creează un aspect monocrom ultra-chic.

Încearcă un pulover de cașmir negru cu o fustă de piele neagră, o jachetă maro de piele intoarsă cu o bluză de mătase crem sau un tricot cu nervuri roz cu o fustă roșie din satin. 

Când începi să te joci cu texturile, vei deschide o lume de posibilități pentru garderoba ta. De asemenea, amintește-ți că moda este actul suprem de îngrijire de sine! 

Cel mai simplu mod de a găsi haine de calitate este să cauți magazinele care livrează hainele care ți se potrivesc și să încerci mereu să porți croieli care te avantajează.

În concluzie, dacă vrei să te simți elegant, grațioasă și rafinată în fiecare zi, este mult mai ușor decât crezi. Tot ce trebuie să faci este să îți dedici timp zilnic pentru a atinge acest obiectiv.

Sursa Foto: Pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top