Stiri

Esti pasionat de jocuri online si de zombie? Zombie Warzone este exact ce iti trebuie

Warzone s-a lansat nu demult dupa cateva luni de la aparitia Call of Duty Modern Warfare si este un joc independent, dar strans legat de cel principal. Modurile de lupta sezoniere sunt cele care deblocheaza recompense pentru ambele jocuri, inclusiv skinuri si boosturi XP. Battlelog.co aduce in atentia celor interesati cele mai noi stiri cu privire la jocurile cu zombie. Zombii vin in final in Warzone, jocul de lupta Royale Call of Duty, care este disponibil gratuit.

Conform informatiilor aparute in mediul online, se pare ca playerii urmeaza sa se intalneasca si cu zombie in Call of Duty Warzone. Acest aspect face parte din noile moduri pe care Activision se pregateste sa le ofere. Descrierea jocului spune ca jucatorii se transforma in zombie atunci cand mor, insa pot sa devina din nou umani atunci cand consuma inima jucatorului ucis.

Deci aceasta este o schimbare foarte interesanta. Jucatorii care se transforma in zombie sunt o idee minunata pentru un joc de lupta Royale, dar posibilitatea de a reveni la viata sub forma umana este cu siguranta ceva nou si foarte interesant. Playerii se intreaba, insa, de cate ori va fi posibila aceasta transformare.

Unde si cum functioneaza noul patch cu zombie?

Conform informatiilor ajunse in mediul online este foarte posibil ca Gulagul sa fie dezactivat pentru acest mod, dar daca acest lucru nu este valabil, jucatorii se vor putea transforma in zombie si inapoi in oameni doar o data.

De asemenea, este posibil ca in tot jocul playerii sa se poata transforma la loc in oameni ori de cate ori consuma o inima umana inainte de a fi ucis – ceea ce probabil este destul de greu, pentru ca playerul nu are arme si va concura cu alti zombii pentru a manca inimi.

Cei care folosesc Battlelog ESP, nu stiu daca acest cheat va functiona si in varianta zombie.

Poate fi jucat Call of Duty zombie si de pe mobil?

Pentru cei interesati sa joace Call of Duty Mobile, vestile nu sunt foarte bune, pentru ca modul zombie a fost eliminat si chiar daca exista sanse ca acest mod sa revina nu se stie cand. Mobile zombies a fost introdus la finalul anului trecut si a fost un mod foarte popular de supravietuire in joc.

Conform echipei Activision se pare ca aceasta experienta a fost conceputa inca de la inceput ca fiind una limitata si fara o data de terminare specifica. Adaugarea acestor facilitati la joc a fost doar o metoda pentru a vedea receptivitatea playerilor, feedbackul acestora si pentru a determina cum se poate configura urmatorul modul pentru viitor.

Chiar daca a fost popular, echipa COD a concluzionat ca nu a atins nivelul de calitate dorit, de unde a rezultat faptul ca noua harta Nacht Der Untoten nu a mai fost produsa, chiar daca au fost foarte multi playeri care o asteptau cu sufletul la gura. Jucatorii inca mai asteapta un modul zombie pentru mobil, ceea ce ar trebui cu siguranta sa dea de gandit echipei Activision pentru a obtine profitul dorit si pe viitor.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top