Filme la cinema

“Eu cand vreau sa fluier, fluier” din 26 martie la Iasi

eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-340591l-imagineFilmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” (If i want to whistle, whistle) de Florin Serban va rula in cinematografele din Romania incepand cu vineri, 26 martie, la Iasi putand fi urmarit la Cinematograful Victoria, la ora 19:30.
Programul fiind: Vineri – Joi: 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30; filmul ruland in perioada vineri, 26 martie pana joi, 1 aprilie.
La festivalul de la Berlin 2010, filmul a fost premiat cu Trofeul Alfred Bauer si Ursul de Argint, cel din urma fiind marele premiu al juriului.
“…Dupa patru ani petrecuti intr-un penitenciar pe malul Dunarii, Silviu (interpretat de George Pistereanu) a avansat in ierarhia de dormitor, devenind Jupan. Cu doua saptamani inainte de eliberare, primeste o vizita neasteptata. El afla ca mama lui s-a întors acasa după mult timp din Italia si vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile sa gaseasca o solutie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndragosteste de o studenta frumoasa la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venita în practică la penitenciar. Coplesit de emotii si presat de timp, Silviu inchide ochii… Libertatea, vantul, drumul, primul sarut. Din acest moment i se poate întampla orice…”
Actori cunoscuti ce joaca in acest film: Ada Condeescu, Mihai Constantin, Clada Voda si George Pistereanu.
Un film produs de Strada Film si distribuit in Romania de catre Metropolis Film.

Facebook Comments Box

4 Comments

4 Comments

 1. razvanluciu

  April 3, 2010 at 9:03 am

  filmul Eu când vreau să fluier, fluier il gasiti doar la noi primult site din romania care are filmul nu trebuie decat sa va inregistrati pe http://www.deemtrack.net apoi dati sign in si enjoy it

 2. Pingback: Poker (2010) - Film de Sergiu Nicolaescu | Blog Iasi4u

 3. Pingback: Fluier din nou @ Hotel Unirea, 28 aprilie | Portalul orasului Iasi 4u

 4. Zona4

  June 11, 2010 at 7:22 am

  Eu Cand Vreau Sa Fluier, Fluier , o piesa inspirata din film http://www.youtube.com/watch?v=CHI58PA8Qe8

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top