Stiri

Louvre si Golden Tulip Hotels in Iasi din 2011

image_hotel_exterior_hotelstreet_1Lanţul hotelier francez Louvre ar putea deschide la începutul anului viitor, în urma unui parteneriat cu Golden Tulip, trei unităţi de două şi trei stele în Iaşi, Târgu Mureş şi Arad, investiţia totală fiind estimată la circa 15 milioane de euro.
“Discutăm cu cei de la Louvre posibilitatea dezvoltării unor proiecte hoteliere în România. În prezent, suntem în fază incipientă pentru trei hoteluri în Târgu Mureş, Arad şi Iaşi, care vor funcţiona sub mărci proprii din portofoliul Louvre. În funcţie de discuţiile pe care le vom purta şi disponibilitatea financiară, lucrările de construcţie ar putea începe în acest an, iar hotelurile să fie deschise la începutul lui 2011″, a spu Paul Mărăşoiu, preşedintele firmei de consultanţă şi management Peacock Hotels, care reprezintă lanţul Golden Tulip în România şi Moldova.
Potrivit lui Mărăşoiu, hotelurile vor fi de tip budget & economy, clasificate la două şi trei stele.
“Vorbim de hoteluri budget & economy, mai eficiente din punct de vedere al costurilor, cum ar fi cele mentenanţă sau cu personalul. În plus, vânzarea acestui produs ieftin se face de la început, nu constrânşi de situaţia economică. De exemplu, mărcile Premiere Classe şi Campanile din portofoliul Louvre reprezintă principii solide, iar alături de celelalte două branduri – Kyriad şi Kyriad Prestige – au o marjă anuală de 1,2 miliarde de euro”, a adăugat Mărăşoiu.
Hotelurile, care vor fi construcţii noi, vor avea în medie între 80 şi 110 camere, iar investiţia într-o astfel de unitate se va ridica la 4,5 – 5 milioane de euro.

Sursa: Mediafax

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top