Caritate

Eveniment caritabil: “Scoala DA”

afis-scoala-daEchipa ReCreativ vă invită să participaţi la „Şcoala DA”, un eveniment caritabil organizat în parteneriat cu fundaţia „Salvaţi Copiii” România, Filiala Iaşi. Spectacolul va avea loc în data de 31 mai 2011, ora 19, Casa de Cultură a Studentilor Iasi, sala Gaudeamus.
În cadrul evenimentului „Scoala DA”, mai multi artisti îsi vor dedica talentul sprijinirii unei cauze caritabile – Scoala Mobilă – concept dezvoltat de Arnoud Raskin si implementat pentru prima oară în România de către Organizatia „Salvati Copiii”, Filiala Iasi.
Spectacolul va cuprinde momente artistice de dans si muzică sustinute de invitatii Otilia Berbeci, Festivo Band si Dance Energy, continuând cu un concert al artistului Florin Chilian.
Prezentatorul evenimentului va fi Mihai Sturzu, membru al formatiei Hi-Q. Seara evenimentului va fi presărată cu tombole si concursuri interactive.
Scopul evenimentului este de a strânge fonduri pentru copiii din zonele defavorizate ale orasului Iaşi, copii ce provin din familii sărace, care au abandonat şcoala, care prezintă risc de abandon şcolar sau care nu au fost niciodată la şcoală.
Banii obtinuti în urma vânzării biletelor pentru acest spectacol caritabil vor fi donati în întregime proiectului Scoala Mobilă pentru:
– Materiale educaţionale (cretă, baloane, mingi, planşe educaţionale, obiecte de clovnerie, etc.);
– Gustări pentru copii;
– Rechizite pentru copii (ghiozdane, caiete, instrumente de scris);
– Îmbrăcăminte/încălţăminte pentru copii.

Biletele se gasesc la: stand-ul ReCreativ amplasat in Iulius Mall et. 2, Magazin Sense – Centrul Comercial Carrefour Felicia, de la membrii echipei ReCreativ sau in seara evenimentului, la intrarea in Casa de Cultura a Studentilor.

[fblikebutton]
afis-scoala-da

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top