After Party Review

Cadourile cumparate de pe urma Evenimentului Caritabil “Seara Reclamelor Controversate” au ajuns la copiii de la Ion Holban

Copiii cu dizabilități de la Colegiul Tehnic ”Ion Holban” din Iași au primit miercuri, 18 decembrie 2013, echipamente ortopedice, rechizite și dulciuri, la timp pentru sărbătorile de iarnă. Surpriza de Crăciun le-a fost asigurată din fondurile obținute de pe urma evenimentului caritabil ”Seara Reclamelor Controversate” ediția a 2-a, de joi, 12 decembrie 2013, organizat de Asociația Club Rotaract Iași cu ajutorul Clubului Skin și restaurantului fast-food Class.
Pentru al doilea an la rând creativitatea advertiserilor din lumea întreagă a reușit să adune la un loc ieșenii cu spirit caritabil. Participarea a peste 250 de tineri la evenimentul de săptămâna trecută din Club Skin, ”Seara Reclamelor Controversate” ediția a 2-a, de joi, 12 decembrie, anul curent, a reprezentat un gest de solidaritate și compasiune față de copiii care întâmpină dificultăți neurolocomotorii.

Mai mult decât atât, din banii colectați de pe urma donațiilor și a sponsorizărilor au fost achiziționate patru cărucioare cu rotile, un premergător, un set de cârje, rechizite școlare și dulciuri. Toate aceste obiecte și mici cadouri au fost primite cu bucurie și cântec de către copii Colegiului Tehnic ”Ion Holban” Iași, singura instituţie din nord-estul ţării care oferă asistenţă educaţională copiilor cu dizabilităţi fizice, cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani și care adăpostește și asigură școlarizarea a peste 400 de copii.

La îndeplinirea obiectivului propus de Asociația Club Rotaract Iași au contribuit generos restaurantul fast-food Class, sponsor principal, Club Moving, Cotnari, Pim și Festivo. Atelierul de creație Guilt a donat evenimentului o superbă rochie de seară din catifea, care a fost vândută la licitație pentru suma de 300 lei, și a întreținut atmosfera cu o prezentare de modă elegantă. De-a lungul serii, în pauzele dintre calupurile publicitare au fost acordate pe baza extragerilor la tombolă vouchere cu premii, abonamente lunare la Clubul Moving, seturi a câte zece cafele de la Teo’s Café, sesiuni gratuite și discounturi pentru prieteni de la Airsoft Parc, tunsori din partea stiliștilor Pira’s, un voucher pentru o petrecere privată în Duken’s Bar și sticle de vin Cotnari. Evenimentul s-a încheiat cu un concert live susținut de Festivo Band și Mihai Popistașu.

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Club Rotaract Iaşi, cea mai veche de acest gen din județ, numărând 25 de voluntari cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. În lume, Cluburile Rotary sprijină și îndrumă peste 9.000 de astfel de organizații în 158 de ţări, urmărind formarea tinerilor ca lideri şi cetăţeni responsabili, prin munca în folosul comunităţii. Printre cele mai importante proiecte realizate de Rotaract Iași se numără campania bianuală ”Condu prudent! Alege viața”, în parteneriat cu Poliția Rutieră și Primăria Municipiului Iași.

Galerie Foto

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top