Evenimente

“În dulcele stil românesc” cu Sofia Vicoveanca si Matilda Pascal Cojocărița, 28 mai

Organizatorii evenimentului anunță că marea doamnă a folclorului românesc, Sofia Vicoveanca, nu va mai putea fi prezentă la spectacolul din această seară din cauza unor probleme medicale ce necesită supravegherea unui medic de la Institutul Clinic Fundeni. Evenimentul se va desfășura la aceeași oră și la aceeași locație și va fi prezentat de Vlad Baba și Mădălina Ciuntu. Îi are ca invitați pe Constantin Bahrin, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților și alți invitați surpriză.

Evenimentul În dulcele stil românesc are ca scop strângerea de fonduri prin vânzarea biletelor, în vederea susținerii din punct de vedere financiar pe Alexia Aruxandei, o fetiță de 3 ani, diagnosticată cu neuroblastom al suprarenalei. Evenimentul va fi în memoria lui Ștefan Bertalan un îngeraș de 1 an și 8 luni ce nu a mai putut duce lupta mai departe împotriva acestei boli crunte.
_____________________________________________________________________________

Echipa ASMEvents, organizează miercuri, 28 mai 2014, orele 19:00, la Sala Aula Magna un eveniment cultural-artistic caritabil cu artiști minunați din folclor.
Evenimentul “În dulcele stil românesc” are ca scop strângerea de fonduri prin vânzarea biletelor, în vederea susținerii din punct de vedere financiar pe Ștefan Adrian Bertalan, un băiețel cu vârsta de 1 an și cinci luni, diagnosticat cu cancer.

Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba împreună cu Mădălina Ciuntu și îi are ca invitați pe Sofia Vicoveanca, Matilda Pascal Cojocărița, Ansamblul folcloric Teodor Burada, dirijor lector.univ.dr. Ciprian Chițu, Ansamblul folcloric Doina Carpaților condusă de maestrul coregraf Petre Șușu și ansamblul de copii Brâulețul, coregraf Mădălina Popescu de la Doina Carpaților. Va fi un eveniment unic la nivel de Iași, unde se vor promova tradițiile românești prin dans, muzică și voie bună.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top