Evenimente

EXCELSIOR, cel mai mare targ de rechizite si manuale scolare din regiune, s-a deschis la Palas Mall

În perioada 22 august – 16 septembrie 2018, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi organizează în Atriumul Palas Mall cea de-a cincea ediţie a Târgului pentru Școală EXCELSIOR. Elevii şi părinţii vor găsi aici toate articolele necesare în noul an şcolar, de la ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, până la seturi creative, papetărie și cărți dintre cele mai diverse.

Ediţia aniversară din acest an reuneşte zeci de branduri îndrăgite de papetărie și birotică, precum şi mii de cărți de la cele mai apreciate edituri de profil din România, în total peste 50.000 de articole diverse, la preţuri atractive.

În Atriumul Palas Mall, Târgul EXCELSIOR prezintă o selecție de rechizite, cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, cărţi cu lecturi esenţiale din bibliografia şcolară, lucrări de metodică şi psihopedagogie şcolară, enciclopedii şi sute de cărţi de cultură generală.

În plus, EXCELSIOR a pregătit și o ofertă de 10% reducere la întreg coșul de cumpărături, dacă în conținutul acestuia este inclus și un ghiozdan.

În paralel, organizatorii târgului au pregătit şi o agendă cu activități dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani: piese de teatru, spectacole, ateliere, cursuri, jocuri, lecturi din cărțile copilăriei, concursuri de cultură generală, diverse activităţi culturale, educative şi distractive, lansări de cărţi, prezentări de produse de papetărie, cursuri şi meditaţii, dar şi multe alte surprize.

Târgul EXCELSIOR poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top