Evenimente

Expozitia de trenulete si tramvaie in miniatura

expozitie-de-machete-de-trenulete-si-tramvaie-in-miniatura-la-era-shopping-parkIn acest weekend, la ERA Shopping Park va avea loc un eveniment special, o expozitie de machete de trenuri si tramvaie in miniatura. Iesenii vor putea admira impresionanta colectie toata saptamana viitoare, pana pe data de 24 Decembrie. In plus, pentru ca se apropie Craciunul, toti cei prezenti in Galeria Comerciala vor putea cumpara cadourile pentru cei dragi de la Targul de Craciun realizat in parteneriat cu ONG-urile locale, unde vor fi expuse obiecte si accesorii confectionate manual.

Vineri, 17 Decembrie, incepand cu ora 17:00 la ERA Shopping Park va avea loc lansarea expozitiei de machete de trenuri si tramvaie in miniatura in prezenta domnului Cristian Stoica, Director Tehnic RATP. Trenulete functionale si machete statice, materiale de colectie, expozitie de fotografie, toate acestea vor putea fi admirate pana pe data de 24 Decembrie in incinta Galeriei Comerciale. Ocupand o suprafata de aproximativ 150 de metrii patrati, expozitia reuneste trei diorame, cea mai mare dintre acestea avand o lungime de 10 metri. Printre materialele de colectie expuse se numara sepci si uniforme din domeniul feroviar si epoleti autentici. In plus, iesenii care vor veni in acesta perioada la ERA vor putea admira, pe langa colectia impresionanta de machete, si o expozitie de fotografie, compusa din 100 de lucrari care infatiseaza trenuri, locomotive si detalii ale acestora.

expozitie-de-machete-de-trenulete-si-tramvaie-in-miniatura-la-era-shopping-park

Si pentru ca sarbatorile bat la usa, incepand cu ziua de vineri si pana pe data de 24 Decembrie, la ERA Shopping Park va avea loc Targul de Craciun, realizat in acest an in colaborare cu ONG-urile locale axate pe proiecte sociale de ajutorare a copiilor si batranilor, dar si pe promovarea culturii, a schimbului intercultural si a ecologiei. Reprezentatii acestora au pregatit pentru vizitatori obiecte si accesorii lucrate manual, cu specific de sarbatoare, ideale pentru a le face celor dragi o mica atentie. In plus, prin cumpararea produselor expuse in cadrul targului, iesenii sustin si ajuta ONG-urile sa isi desfasoare activitatea. ONG-urile vor prezenta produse precum bijuterii si accesorii realizate manual, saculeti de cadouri, origami si alte obiecte specifice culturii japoneze cat si sarbatorilor de iarna.

targ-de-craciun-la-era-shopping-park

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top